Lorán Lenke haláláról vallott egy korábbi interjúban: vidáman akart elmenni

Forrás: Wikipedia/Novák Mária -
halál Lorán Lenke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorán Lenke 90 évesen távozott az élők sorából, de kirobbanó természete és örökös vidámsága mindig az emlékezetünkben marad. Így élt, és így is akart meghalni. 

Kiváló művész volt Lorán Lenke, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. A művésznőt élete során számos díjjal jutalmazták, a többi között Jászai Mari-díjas volt, megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét és a Táncsics Alapítvány életműdíját is. Lorán Lenke sokszínű színésznő volt, játszott tévéfilmekben, játékfilmekben és rengeteg színházi darabban. Temperamentumát és örökös vidámságát senki nem fogja feledni, a Life.hu riporterének egy 2014-es interjúban derűjéről csak annyit mondott: "Alaptermészetem, így születtem, és így óhajtok meghalni is, vidáman".

Elhunyt a Hungary's Got Talent tehetségkutató versenyzője, Pataki Ferenc fejszámolóhttp://www.life.hu/kult/20170827-elhunyt-pataki-ferenc-fejszamolo.htmlMeghalt Pataki Ferenc, a fejszámoló, aki az RTL korábbi tehetségkutatójában tűnt fel.KultOrigoMeghalt Tobe Hooper amerikai horrorfilmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20170827-tobe-hooper-amerikai-horrorfilmrendezo-meghalt.htmlMeghalt 74 éves korában Tobe Hooper, A texasi láncfűrészes mészárlás rendezője - írta amerikai lapértesülések nyomán a BBC hírportálja.Kult--Így tér vissza a színpadra Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/kult/20170826-visszater-a-szinpadra-rekasi-karoly.htmlÚjra próbál Rékasi Kárly. A színész októberben a Boldogság című élőadással tér vissza a József Attila Színház színpadán, ezt követően pedig A nő és még a férfi is című darabban lesz látható. Kult--69 évesen elhunyt Jay Thomas, amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20170825-69-evesen-elhunyt-jay-thomas.htmlAz egyik legviccesebb és legkedvesebb embernek tartották Jay Thomas amerikai színészt, aki hosszú betegség után hunyt el. Egyik legismertebb szerepét az Egy úr az űrből című sorozatban játszotta. Kult-- Hosszú betegség után elhunyt Tusa Erzsébet zongoraművészhttp://www.life.hu/kult/20170824--hosszu-betegseg-utan-elhunyt-tusa-erzsebet-magyar-zongoramuvesz.htmlHosszú betegség után otthonában érte a halál Tusa Erzsébetet, a Liszt-díjas zongoraművészt. Életének 90. évében járt. Kult--Meghalt a híres komikus és színész, Jerry Lewishttp://www.life.hu/kult/20170822-meghalt-jerry-lewis.html91 éves korában érte a halál Jerry Lewist, aki a 60-as években a vígjátékok királyának számított. A szomorú hírt családja közleményben közölte. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.