Meghalt a Megperzselt szívek sztárja, Mireille Darc

Forrás: AFP/Eric Feferberg -
Mireille Darc Megperzselt szívek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este újabb legenda távozott az élők sorából: 79 évesen elhunyt a legendás francia színésznő, Mireille Darc. A magyar közönsék főként a Megperzselt szívek Hélénéjeként ismerheti, de számos filmben és sorozatban játszott. 

A családja is megerősítette a szomorú hírt, miszerint Mireille Darc 79 évesen távozott az élők sorából. A legendás francia színésznő vasárnap hunyt el, az azt megelőző három napot pedig kómában töltötte. Mireille Darc élete során számos filmben és sorozatban játszott, ugyan egy rövid időre elbúcsúzott a színészi pályától.

79 évesen távozott Mireille Darc Forrás: AFP/Eric Feferberg

Pályafutását manökenként kezdte, de nagyon hamar megtalálták a szerepek: 1963-ban már filmben játszott, méghozzá A nagy átverés című produkcióban. Ezt követően sorra kapta a felkéréseket, Alain Delonnak szinte állandó partnerei lettek egymásnak a filmekben, és a filmen kívül is. 15 évig éltek együtt. Az 1980-as években váltak el útjaik, ez az időszak nem volt könnyű Mireille Darc számára, egy nyílt szívműtéten is átesett egy autóbaleset következtében. Otthagyta a színészetet, de 1990-ben visszatért: ezután játszotta a többi között a Megperzselt szívek Hélénéjét, ebben a szerepben lehet a magyar közönség számára a leginkább ismerős a színésznő.

Lorán Lenke haláláról vallott egy korábbi interjúban: vidáman akart elmennihttp://www.life.hu/kult/20170828-loran-lenke-halalarol-vallott-egy-korabbi-interjuban.htmlLorán Lenke 90 évesen távozott az élők sorából, de kirobbanó természete és örökös vidámsága mindig az emlékezetünkben marad. Így élt, és így is akart meghalni. KultOrigoElhunyt a Hungary's Got Talent tehetségkutató versenyzője, Pataki Ferenc fejszámolóhttp://www.life.hu/kult/20170827-elhunyt-pataki-ferenc-fejszamolo.htmlMeghalt Pataki Ferenc, a fejszámoló, aki az RTL korábbi tehetségkutatójában tűnt fel.KultOrigoMeghalt Tobe Hooper amerikai horrorfilmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20170827-tobe-hooper-amerikai-horrorfilmrendezo-meghalt.htmlMeghalt 74 éves korában Tobe Hooper, A texasi láncfűrészes mészárlás rendezője - írta amerikai lapértesülések nyomán a BBC hírportálja.Kult--Meghalt Lorán Lenkehttp://www.life.hu/kult/20170827-meghalt-loran-lenke-szineszno.htmlÉletének 91. évében vasárnap elhunyt Lorán Lenke színésznő - a hírt a család közölte az MTI-vel vasárnap. A Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész május 1-jén töltötte be 90. életévét. KultOrigoÍgy tér vissza a színpadra Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/kult/20170826-visszater-a-szinpadra-rekasi-karoly.htmlÚjra próbál Rékasi Kárly. A színész októberben a Boldogság című élőadással tér vissza a József Attila Színház színpadán, ezt követően pedig A nő és még a férfi is című darabban lesz látható. Kult--69 évesen elhunyt Jay Thomas, amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20170825-69-evesen-elhunyt-jay-thomas.htmlAz egyik legviccesebb és legkedvesebb embernek tartották Jay Thomas amerikai színészt, aki hosszú betegség után hunyt el. Egyik legismertebb szerepét az Egy úr az űrből című sorozatban játszotta. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.