Meghalt Melissa Bell brit énekesnő

Forrás: Thinkstock -
Melissa Bell meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű énekesnőt 53 évesen érte a halál. A hírt az X-Factor nyertes lánya, Alexandra Burke jelentette be Twitteren.

"Nehéz szívvel, szomorúan jelentjük be, hogy gyönyörű, vicces, szerető édesanyánk, Melissa Bell elhunyt. Augusztus 28-án szárnyakat kapott az angyaloktól, ez a nap pedig örökre megáltoztatta az életünket. Sosa nem fogjuk őt elfelejteni..." - írta Alexandra Burke.


Melissa Bell énekesnőt a Soul II Soul nevű zenekarból ismerhette meg a világ. Tehetségét lánya, Alexandra is örökölte, hiszen megnyerte a brit X-Factort. Bell első önálló albuma 1992-ben jelent meg, de igazán sikeres 1993-ban lett, amikor a zenekarhoz csatlakozott. Később a Soul Explosion nevű formáció énekese lett - írja a Telegraph.

Az énekesnőnek évek óta komoly egészségügyi problémái voltak, 2008-ban leállt a veséje. Négy gyermeke gyászolja.

A Pappa Pia elődei: a kedvenc magyar zenés filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20170829-a-pappa-pia-elodei-a-kedvenc-magyar-zenes-filmjeink.htmlMost, hogy a jelek szerint (és a negatív kritikák ellenére) nagy mennyiségben vándorolnak a hazai nézők a mozikba a Pappa piára, idejének éreztük listára gyűjteni a legfontosabbnak tartott és szívünknek kedves magyar zenés filmeket - avagy így is lehet csinálni. Kult--Meghalt Makk Károlyhttp://www.life.hu/kult/20170830-elhunyt-makk-karoly.htmlÉletének 92 évében távozott Makk Károly, Kossuth-és Balázs Béla díjas filmrendező. Kult--Szívfacsaró filmek halállal szembenéző tinikrőlhttp://www.life.hu/kult/20170829-filmek-halalosan-beteg-tinedzserekrol.htmlNincs annál szomorúbb, mint ha egy halálos betegséggel olyannak kell szembenéznie, aki előtt még ott lenne az egész élet. Az ilyen tragikus helyzetek viszont megmutathatnak sok minden olyasmit az élettel kapcsolatban, amiket amúgy talán észre se vennénk - mint ahogyan ez az alábbi filmekben is történik. KultOrigoElhunyt Mireille Darc, színésznő http://www.life.hu/kult/20170829-eletet-vesztette-mireille-darc-szineszno.htmlNapokig kómában volt a francia színésznő, amiből többé már nem ébredt fel. Férje közölte a világgal a szomorú hírt. Kult--59 éves lenne Michael Jacksonhttp://www.life.hu/kult/20170829-michael-jackson-59-eves-lenne.htmlMichael Jackson igazi egyéniség volt, pályafutása alatt rengeteg korlátot áttört: ő volt például az első afroamerikai előadó, akinek játszotta a klipjeit az MTV. Minden idők legsikeresebb előadójaként is bekerült a Guiness Rekordok könyvébe! Életének 50. évében hunyt el, tragikus hirtelenséggel. Kult--Meghalt a Megperzselt szívek sztárja, Mireille Darchttp://www.life.hu/kult/20170828-meghalt-mireille-darc.htmlVasárnap este újabb legenda távozott az élők sorából: 79 évesen elhunyt a legendás francia színésznő, Mireille Darc. A magyar közönsék főként a Megperzselt szívek Hélénéjeként ismerheti, de számos filmben és sorozatban játszott. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.