A hatmillió dolláros férfi Richard Anderson meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
91 éves korában elhunyt Richard Anderson, a Hatmillió dolláros férfi című ikonikus sorozat sztárja.

Anderson augusztus 31-én hunyt el Beverly Hills-i otthonában. Anderson kétsze volt házas, mindkét kapcsolat válással végződött. Második feleségétől született három lánya gyászolja.

Richard Anderson volt a főszereplője a Hatmillió dolláros férfi (The Six Million Dollar Man) című klasszikus sorozatnak, ami 1974 és 1978 között futott az amerikai tévékben. Ezzel vált igazán ismertté. A sorozat főhőse egy pilóta volt, aki lebénult egy balesetben, az amerikai hadsereg azonban egy szupertitkos program keretein belül egy robotféle szuperügynököt kreált belőle. A sorozatból idén készült mozifilm is, Mark Wahlberg főszereplésével, ami év végén kerül a mozikba.

A filmvászon legmeghökkentőbb hidrogénezett séróihttp://www.life.hu/kult/20170830-a-filmvaszon-legmeghokkentobb-hidrogenezett-ferfi-seroi.htmlMár látható a mozikban a Logan Lucky című remek vígjáték, amiben Daniel Craig alakít bunkó börtöntölteléket, méghozzá platinaszőkére festett frizurával. Nem ő az első, aki ilyen meglepő eszközhöz nyúl egy szerep kedvéért: listára gyűjtöttük azokat a férfi filmsztárokat, akik nagyon furán festettek szösziként. KultOrigoProgramajánló szeptember elejérehttp://www.life.hu/kult/20170831-programajanlo-szeptember-elejen-fesztival-szinhazi-eloadasok-gasztronomia.htmlLassan beköszönt az ősz, de a hűvösebb napokon sem kell lemondanunk a remek programokról. Bebizonyítjuk! Kult--5 dolog amit még nem tudtál Richard Gere-ről http://www.life.hu/kult/20170831-ma-unnepli-68-szuletesnapjat-richard-gere.htmlRichard Gere egyszerűen megunhatatlan. Talán mindenféle túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy az egyik legsokoldalúbb világsztár. Kult--Meghalt Melissa Bell brit énekesnőhttp://www.life.hu/kult/20170831-melissa-bell-brit-enekesno-meghalt.htmlA világhírű énekesnőt 53 évesen érte a halál. A hírt az X-Factor nyertes lánya, Alexandra Burke jelentette be Twitteren. Kult--A Pappa Pia elődei: a kedvenc magyar zenés filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20170829-a-pappa-pia-elodei-a-kedvenc-magyar-zenes-filmjeink.htmlMost, hogy a jelek szerint (és a negatív kritikák ellenére) nagy mennyiségben vándorolnak a hazai nézők a mozikba a Pappa piára, idejének éreztük listára gyűjteni a legfontosabbnak tartott és szívünknek kedves magyar zenés filmeket - avagy így is lehet csinálni. Kult--Meghalt Makk Károlyhttp://www.life.hu/kult/20170830-elhunyt-makk-karoly.htmlÉletének 92 évében távozott Makk Károly, Kossuth-és Balázs Béla díjas filmrendező. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.