Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogok lehetnek azok, akik szívesen látják filmvásznon Angelina Jolie-t: a színésznő ugyanis nagy bejelentést tett, filmet forgat. 

Két év kihagyás után újra kamera elé áll Angelina Jolie. Visszatérését ő maga jelentette be. A Telluride Filmfesztiválon a színésznő arról beszélt, már el is kezdtek dolgozni a Csipkerózsika meséjét feldolgozó, 2014-es Demóna folytatásán.

Brad Pitt és Angelina Jolie a Demóna londoni premierjén 2014-ben Forrás: AFP/Carl Court

A színésznő utolsó filmje, A tengernél című dráma 2015-ben jelent meg. Jolie azóta új szerepet nem vállalt. Ez nem is csoda, hiszen fenekestül felfordult a családi élete, és a hírekben is leginkább válása kapcsán szerepelt. A legutóbbi információk szerint azonban Jolie és Pitt párterápiára járnak, így lehet, hogy van esély megmenteniük a kapcsolatukat.

Bodrogi Gyula elmondta, meddig lesz színpadonhttp://www.life.hu/kult/20170908-bodrogi-gyula-elmondta-meddig-lesz-szinpadon.htmlA Nemzet Színésze, Bodrogi Gyula is ott volt a Filmgyár 100. évfordulójára rendezett gálán. Törőcsik Mari egykori férje 83 éves. Az interjúban elmondta, mi az, ami fiatalosan tartja, elmesélte, mi az az egy szerepe, amit nem fogadott el, és a nagy titkot is megtudtuk, meddig láthatjuk még a színpadon.KultOrigoAndy Vajna: "Tehetség alapján döntünk"http://www.life.hu/kult/20170908-andy-vajna-elmondta-a-filmalap-tehetseg-alapjan-dont.htmlAndy Vajna filmügyi kormánybiztos is jelen volt a magyar filmgyártás 100. évfordulójára rendezett partin. Amellett, hogy véleményezte, szerinte miért lehet Budapest az új Hollywood, azt is elárulta, vajon sztereotípia-e, vagy tényleg jóban kell vele, illetve a Filmalappal lenni ahhoz a színészeknek, hogy egy jó szerepet megkapjanak. Végezetül azt is megtudhatjuk Andy Vajnától, vajon elvárás-e már az Oscar a magyar filmek gyártásakor. Kult--Üzent II. Erzsébet a magyar köztársasági elnöknek és a magyaroknakhttp://www.life.hu/kult/20170822-uzent-ii-erzsebet-kiralyno-a-magyar-koztarsasagi-elnoknek-es-a-magyaroknak.htmlAz államalapítás ünnepén üzent a brit királynő. Kult--Hatalmas ingyenes show zárja a nyári vizes világbajnokságokathttp://www.life.hu/kult/20170818-hatalmas-ingyenes-show-zarja-a-nyari-vizes-vilagbajnoksagokat-fina.htmlA vizes világbajnokságot követő masters vb is hamarosan véget ér. A nyári vízi sportok búcsúztatására most egy hatalmas ingyenes show-t szerveznek lézershow-val és koncertekkel. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásánhttp://www.life.hu/kult/20170813-tom-cruise-szinesz-megserult-a-mission-impossible-6-forgatasan.htmlTom Cruise megsérült a Mission: Impossible 6 forgatásán a TMZ celeb honlap által vasárnap közzétett videofelvétel szerint.Kult--37 évesen elhunyt Kovács Edit bokszolónő, nyolcéves kisfia talált ráhttp://www.life.hu/kult/20170804-37-evesen-elhunyt-kovacs-edit-bokszolono-nyolceves-kisfia-talalt-ra.htmlA fiatal kétszeres amatőr magyar bajnoki ezüstérmes bokszolónak a szíve adta fel a harcot. Edit egyedül nevelte nyolcéves kisfiát. Az egykori sportolót csütörtökön temették el Mátrafüreden. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.