Tímár Zoltán Ciróka Bábszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ciróka Bánszínház művésze 54 éves volt.

A kecskeméti Ciróka Bánszínház elhunyt művészétől, Tímár Zoltántól búcsúzik, aki több mint húsz éven keresztül volt a társulat tagja - közölte a hiros.hu. Olyan népszerű előadásokban láthatta őt a közönség, mint a Mese a Kutyusról meg a Cicusról, Szegény ördög, Dzsungel könyve, Kököjszi és Bobojsza. Ő volt a Farkas és Piroska Nagymamája, Sancho Panza a Don Quijotéban, Bogaras Barnabás a Téli tücsök meséiben.

Elhunyt Harry Dean Stanton, legendás amerikai színészhttp://www.life.hu/kult/20170916-elhunyt-harry-dean-stanton.html91 éves korában elhunyt Harry Dean Stanton, a legendás amerikai színész. KultA legfélelmetesebb szörny a fejedben születik – kritikánk az AZ című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20170915-az-cimu-film-kritika.htmlStephen King kultikus regényéből új filmfeldolgozás született, amely már most minden idők legsikeresebb, bevételi rekordokat döntögető horrorfilmjének tekinthető, és a magyar nézők is imádják a csatornák mélyén rejtőző gyilkos bohócot. De mi az Az titka? Kult--Így néz ki most a 31 éve evakuált Csernobil: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170914-friss-fotok-az-elhagyatott-csernobilrol.htmlÉjszakai fotók még nem készültek az atomkatasztrófa óta Pripjaty városáról, hiszen nincs közvilágítás sem. Ám most néhány órára fényt gyújtottak a kihalt utcákban. Kult--Ma lenne 34 éves Amy Winehouse: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170914-ma-toltene-be-a-34-eves-kort-amy-winehouse.htmlMa ünnepelné 34. születésnapát Amy Winehouse: átfogó fotósorozat az énekesnő életéről. Kult--Programajánló szeptemberre: a legjobb lehetőségeket mutatjukhttp://www.life.hu/kult/20170913-programajanlo-szeptember-14-tol.htmlMutatjuk a legjobb programokat a hétvégére. Szarvasbőgés, ínyenc borok, kultúra - többre nem is lesz szükséged. KultOrigoMeghalt Peter Hall, a Royal Shakespeare Company alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170912-meghalt-peter-hall.htmlSokat köszönhet a londoni színjátszás Peter Hallnak, aki nemcsak legendás rendező volt, de ő alapította a Royal Shakespeare Companyt. 86 évesen a családja körében távozott az élők sorából. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.