Programajánló szeptember utolsó hétvégéjére

fesztivál okoslotto2017 programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptember utolsó hétvégéjén sem maradunk programok nélkül. Mutatjuk azokat, amelyen mi biztosan ott leszünk!

Színház: Sári bíró

Bíróválasztásra készül a falu. A falu bíráját Sári bírónak csúfolják, mert helyette a felesége, Sári irányítja az ügyeket. Diktál, nemcsak a családnak, a falunak is. A bíró szívesen szabadulna székétől, de az asszony nem engedi. Most ő egyengeti férje útját a választáson. A bíró kénytelen összefogni a fiával, Jóskával, aki szerelmes az ellenjelölt Pengő Kovács lányába, Lizibe. A fiatalok csak akkor lehetnek egymáséi, ha Pengő Kovács nyeri a bírói tisztet egyhangú szavazással. A két vetélytárs gyermekei egymást szeretik, és szövetkeznek a háttérben...

Időpont: szeptembertől folyamatosan
Helyszín: Budapest, Újszínház

Forrás: Újszínház

Szentendrei jazz- és borfesztivál

A történelmi belváros sétálóutcáján felsorakozó kiállítók mellett a szentendrei kötődésű borászok, borászatok, borkereskedések és civilek a belvárosi házak tematikusan kialakított udvaraiban várják a bor szerelmeseit. A Fő téren a pezsgők, habzóborok és fröccsök kóstolása mellett már déltől koncertek, kulturális, családi programok is szórakoztatják a fesztiválozókat. A helyi éttermek, termelők és szolgáltatók egyedi menüsorokkal, exkluzív borvacsorákkal, borkostolókkal várják a Szentendrére látogatókat.

Időpont: 2017. szeptember 29. - október 1.
Helyszín: Szentendre, Fő tér

Forrás: Facebook/Szentendrei jazz- és borfesztivál

Titkos utakon – Sötét varázslatok Aquincumban

Az Aquincumi Múzeum új időszaki kiállítása, mely a római kori mágia egyik különleges területét, a rontó varázslatokat, átokszövegeket és különböző mágikus védőeszközöket, bajelhárító rítusokat mutatja be.

Időpont: folyamatosan, egészen 2017. november 5-ig
Helyszín: Budapest, Aquincumi Múzeum

Forrás: aquincum.hu

Zempléni Szabad Pálinka Nap

Pálinkaműhelyek bemutatkozása, helyi termékek kóstolója és versenye, pálinkakóstolási lehetőség, kézműves vásár, kulturális és gasztronómiai programok várják a látogatókat egész nap. Jegyárak: felnőtt 2000 Ft; diák és nyugdíjas 1700 Ft.

Időpont: 2017. szeptember 30.
Helyszín: Füzér, Vásártér

Forrás: Facebook/Füzér Vára

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.