Gazdag és szegény gyerekek a világ minden tájáról: fotók

fotó gyerekek galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezek a képek bizonyítják legjobban: a pénz nem boldogít. 

Sok problémát tud okozni, ha az embernek nincs elég pénze. De azt már egyre többen kezdik megérteni, hogy kizárólag az anyagiak senkit nem fognak boldoggá tenni. Ezt szerette volna megmutatni egy olasz fotós is, Gabriele Galimberti, aki a világ minden tájáról szeretett volna magával vinni egy kis darabot.

Arra kérte a különböző országokban élő gyermekeket, hogy tegyék le maguk elé az életük legértékesebb tárgyait, ő pedig mindenkit lefényképezett. Döbbenetes az eltérés egy-egy felvétel között. És ha megfigyeljük a kicsik arcát: nem mindenki mosolyog, aki körül sok játék van. És a legszegényebb területeken is látni őszintén vidám gyerekeket. Ez a lényeg.

/1709/Ezek_2017928103919

Szivárványszínekbe öltöztették a nyomornegyedet - Elképesztő fotók!

Nem is kell a szivárványon túlra menni, ha egy igazán színes és boldog világra vágyunk. Elég Indonéziába utazni, ahol egy nyomornegyedet tettek élhetővé a felújításokkal és a szivárványszínű festékekkel - nem is kevéssel! Fotók!

Így néz ki most a 31 éve evakuált Csernobil: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170914-friss-fotok-az-elhagyatott-csernobilrol.htmlÉjszakai fotók még nem készültek az atomkatasztrófa óta Pripjaty városáról, hiszen nincs közvilágítás sem. Ám most néhány órára fényt gyújtottak a kihalt utcákban. Kult--Ma lenne 34 éves Amy Winehouse: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170914-ma-toltene-be-a-34-eves-kort-amy-winehouse.htmlMa ünnepelné 34. születésnapát Amy Winehouse: átfogó fotósorozat az énekesnő életéről. Kult--Így nézett ki 100 éve a Föld: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170912-100-eves-fotok-kerultek-elo-a-foldrol.htmlDöbbenetes, hogy mikre nem képes a természet. Rá sem lehet ismerni bizonyos helyekre a több évtizeddel korábban készült képek alapján. KultOrigoÍme a 2017-es Sziget Fesztivál legjobb pillanatai: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170816-ezek-voltak-az-idei-sziget-fesztival-legjobb-pillanatai.htmlFantasztikus fotósorozat készült az idei Sziget Fesztivál legjobb pillanatairól. Kult--A káprázat és a valóság találkozása - Fantasztikus természetfotókhttp://www.life.hu/kult/20170714-gyonyoru-termeszetfotok-mutatjak-be-milyen-szep-a-vilag.htmlEzektől a fotóktól biztosan tátva marad a szád neked is. Kult--Naro Pinosa kollázsai mindennek új értelmet adnak - Fotók! (18+)http://www.life.hu/kult/20170704-naro-pinosa-kollazsai-mindennek-uj-ertelmet-adnak.htmlNaro Pinosa nem részesült művészeti oktatásban, de nincs is rá szüksége! Így is megvan a saját látásmódja, amit egyszerű kollázsokkal ábrázol: a végeredmény azonban sokkal több, mint két kép egyesítése! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.