Két pasi - meg egy kicsi Angus T. Jones akkor és most
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 8 -án ünnepeli 24. születésnapját Angus T. Jones, akit a Két pasi meg egy kicsi sorozatból ismert meg a világ. De ráismernél most?

Angus T. Jones 1993. október 8-án született és alig volt 10 éves, amikor megkapta Jake Harper szerepét a Két pasi meg egy kicsiben. 17 éves korára Angus lett a legjobban fizetett tévés gyereksztár. Epizódonként 300 000 dollárt kaszált. De hiába a magas gázsi, Jones bedobta a törölközőt és ostobának, kínosnak nevezte a sorozatot és annak készítőit.

Akkor és most Forrás: Desiree Stone/Getty Images/David Livingston/Getty ImagesSGranitz/WireImage

Az utolsó évadban még visszatér, de tény, hogy a 19 éves srác, már közel sem volt az a szerethető karakter, mint kölyökként. Angus T. Jones több jótékonysági szervezet tagja, 2016-tól pedig teljesen civil szakmában dolgozik.

Korhatáros szerelem, mindent a TV2 új sorozatáról http://www.life.hu/kult/20170925-korhataros-szerelem-ilyen-lesz-a-tv2-uj-sorozata.htmlMi történik, ha egy háromgyerekes, egyedülálló anya beleszeret a nála 15 évvel fiatalabb pasiba? Életben maradhat-e a kapcsolat úgy, hogy a háttérben ott figyel egy igazi kavarógép ex, egy aggodalmas anyós, egy felbukkanó exférj és egy mindent jobban tudó testvér? Erről szól a TV2 új romantikus vígjáték-sorozata a Korhatáros szerelem, amely decemberben indul. A forgatáson jártunk. Kult--Wolf András: „Eszembe sem jutna a nejem főztjét kritizálni"http://www.life.hu/kult/20170922-wolf-andras-egyetlen-ember-foztjet-nem-kritizalja.htmlWolf András valóban a nyugalom szigete. Sem a Séfek séfében, sem az éttermeinek a konyháján nem híve a kiabálásnak, a konfliktusokat pedig egyáltalán nem kedveli. Két gyermek apukájaként szívügye a menzareform. A magyar gasztrokultúra fejlődését a termelőknél kezdené, miközben tehetetlenül áll a Z generáció munkához való hozzáállásán. Kult--Emmy 2017: Végre a nőkről szólt az idei díjátadóhttp://www.life.hu/kult/20170918-emmy-gala-2017-tarolt-a-hatalmas-kis-hazugsag-es-a-szolgalolany-meseje.htmlNők, nők, nők – róluk szólt a 2017-es Emmy-gála. Hatalmas kis hazugságok, A szolgálólány meséje, Az alelnök. Ezek voltak a legtöbbet díjazott sorozatok idén, és mindegyik történet központi szereplője egy vagy több erős nő. Mintha végre valami tényleg változna Hollywoodban, ám egyelőre csak a tévében... KultOrigoEgyütt főztem a Séfek Séfe zsűrijével, de nem hiszem, hogy bevesznek a csapatukbahttp://www.life.hu/kult/20170907-igy-foztunk-a-sefek-sefe-zsurijevel.htmlKifejezetten szeretek főzni, mert kikapcsol. Kedvelem a főzőműsorokat is, de van annyi önkritikám, hogy nem jelentkezem ezeknek a válogatóira, mert olyan messze vagyok a Séfek Séfe címétől, mint Makó Jeruzsálemtől. Most mégis lehetőségem volt megtapasztalni, hogy milyen a TV2 műsorának három séfjével főzni. Nem mondom, hogy nem volt stresszes... KultOrigo"Nem vagyok átlagos ember, akit mércével lehetne mérni" - elstartolt az X-faktor 2017http://www.life.hu/kult/20170903-elindult-az-x-faktor-2017-ben-kritika.htmlAhogyan Esmeralda és Rosalinda, úgy az UFO formáció Karibi party slágere is visszaszivárgott a főműsoridőbe szombaton este. Köszönhetjük ezt az X-Faktor új évadának, ahol néhányan még mindig elhiszik magukról, hogy ők a karibi lányok, hangjukkal pedig megigézik a zsűrit és a közönséget. KultOrigoFelismered a '90-es és a 2000-es évek népszerű együtteseit? - Kvízhttp://www.life.hu/kult/20170723-felismered-a-90-es-es-a-2000-es-evek-nepszeru-egyutteseit.htmlMennyire vagy jó a '90-es és a 2000-es évek zenéiben? Emlékszel még a legnépszerűbb popdalok előadóira? Bár manapság keveset hallunk ezekről a bandákról, néhány éve, még mindenki róluk beszélt. Felismered őket? Töltsd ki a kvízünket! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.