Elhunyt Jimmy Beaumont, világhírű énekes

halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a világsztár, Jimmy Beaumont zenész-énekes, aki az egykori Skyliners nevű zenekar vezető tagja volt.

A legendás művészt álmában érte a halált. Halálának körülményeiről egyelőre nem kaptunk hírt.

Elhunyt a világsztár Forrás: Thinkstock

A Skyliners nevű formáciú 1958-ban repült a zenelisták élére. Rengeteg slágerül volt, amiket a többi között Barbra Streisand és a Guns and Roses is feldolgozott.

Sebestyén Ági tiszta vizet öntött a pohárba: ez a véleménye Pumped Gabórólhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-sebestyen-agi-tiszta-vizet-ontott-a-poharba.htmlPumped Gabo és Sebestyén Ági kapcsolata végérvényesen lezárult. Erről maga Ági mesélt, valamint azt is megtudtuk, mit érez új szerelme, VV Lóri iránt.TV + SztárokLegfiatalabb rajongóját gyászolja Dzsudzsák Balázs http://www.life.hu/sztarok/20171010-meghalt-dzsudzsak-balazs-legfiatalabb-rajongoja.htmlLegfiatalabb rajongójától búcsúzik Dzsudzsák Balázs. TV + Sztárok--Hosszú Katinkáék megviccelték az egyik társukat: videó http://www.life.hu/sztarok/20171010-igy-vicceltek-meg-az-egyik-tarsukat-hosszu-katinkaek.htmlHosszú Katinka és az úszótársai nagyon kegyetlen módon viccelték meg az egyik társukat. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSmaltig Dalma megszólta Rubint Réka ruháját: videó http://www.life.hu/sztarok/20171010-smaltig-dalmanak-nem-jott-be-rubint-reka-ruhaja.htmlRubint Réka csak később tudod megérkezni a feleségekhez, akikkel egy golfpályán találkoztak. Smaltig Dalma pedig azonnal meg is jegyezte, hogy a sztáranyuka megjelenése nem volt alkalomhoz illő. TV + SztárokOrigoEljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-eljegyeztek-vamos-erikat-a-facebook-oldalan-is-tudatta.htmlVámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoBankautomatával pózolt Kelemen Anna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-kelemen-anna-bankautomatat-szeretne-otthonra.htmlKelemen Anna legújabb fotója többeket is meglepett, a szexi szőkeség ugyanis egy bankautomatával pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.