Galéria: őszinte illusztrációk a mai világról és társadalomról!

illusztráció társadalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változik a világ, és változnak az értékek is, de vajon maradt-e még? Brutálisan őszinte illusztrációival igyekszik az emberek szemét felnyitni egy művész, és megmutatni, hogy nem jó úton járunk.

Természetes, hogy az évek múlásával minden változik: az emberek, és a világ egyaránt, de az nem mindegy, hogy milyen irányba. A modern technika fejlődése sokszor könnyíti meg az életünket, de jelent ugyanakkor önként vállalt börtönt is. Ha pedig nem vigyázunk, az igazi emberi kapcsolatok kihalnak, mi pedig úgy jutunk el utunk végére, hogy igazából nem is éltünk, azt ugyanis a telefonon keresztül, vagy sietve, egymásra oda nem figyelve nem lehet. Erre szeretnék felhívni az emberek figyelmét az alábbi illusztrációk, amik remélhetőleg mindenkit ráébresztenek arra, mi is a fontos valójában.

/1710/_szin20171010122021
Anne Wiazemsky színésznő 70 évesen meghalthttp://www.life.hu/kult/20171006-70-evesen-meghalt-anne-wiazemsky-szineszno.htmlAnne Wiazemsky 70 évesen feladta a harcot a rákkal folytatott küzdelemben. A színésznő és regényíró halálát a családja jelentette be. KultOrigoElhanyagolt bárány lesz Szabó Győző az Álomutazóban http://www.life.hu/kult/20171005-barany-lesz-szabo-gyozo-az-alomutazoban.htmlSzabó Győző a Játékkészítő után most az Álomutazóban kapott szerepet, így ismét nem fog unatkozni az év végén. Szerepe szerint egy elhanyagolt bárány lesz, aki a torzombor kinézete ellenére ő egy varázslatos lény. KultOrigoMeghalt Földi Ottó, a Magyar Rádió bemondójahttp://www.life.hu/kult/20171010-elhunyt-foldi-otto-a-magyar-radio-bemondoja.htmlÉletének 86. életévében elhunty Földi Ottó, a Magyar Rádió bemondója, műsorvezetője.Kult--Mentális zavarok művészi ábrázolása: fotók http://www.life.hu/kult/20171009-igy-neznek-ki-a-mentalis-betegek-egy-muvesz-szerint.htmlDöbbenetes feladatra vállalkozott egy fiatal nő, aki a mentális betegségek világát szerette volna megeleveníteni a maga eszközeivel. Kult--Meghalt Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/kult/20171009-meghalt-aradszky-laszlo.html"Kedves Rajongók, Pályatársak, Barátok, Ferencváros szurkolók és a foci egyéb szerelmesei! Mély megrendüléssel tudatjuk a fájdalmas hírt, hogy Aradszky László táncdalénekes vasárnap este óta már nincs köztünk, életének 83. évében elhunyt" - írta a gyászóló család az Indexnek hétfő reggel. KultFotó: Hámori Zsófia/Life.huJames Woods cáfolta, hogy visszavonulna a színészettőlhttp://www.life.hu/kult/20171009-james-woods-nem-vonul-vissza.htmlJames Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést "hibának" nevezte - írta a The Washington Post.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.