Elhunyt az egyik legismertebb magyar pornós, Tera Bond

Forrás: Thinkstock -
halál tera bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Derzsi Anita, azaz Tera Bond 38 éves korában, nagyon fiatalon távozott az élők sorából.

A felnőtt filmek rajongói számára bizonyára nem ismeretlen Tera Bond neve, aki számos magyar és nemzetközi pornófilmben szerepelt, sok rajongót szerezve magának.

Halálhírét egyik kolléganője, Amanda Elstak tudatta Facebook oldalán. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a fiatal nő halálához.

Elhunyt Jimmy Beaumont, világhírű énekeshttp://www.life.hu/kult/20171010-meghalt-jimmy-beaumont-vilaghiru-enekes.htmlElhunyt a világsztár, Jimmy Beaumont zenész-énekes, aki az egykori Skyliners nevű zenekar vezető tagja volt. KultThinkstockElhunyt Gyarmati Gergely, szinkronrendező http://www.life.hu/kult/20171002-elhunyt-gyarmati-gergely.htmlÉletének 47. életévében hunyt el a Grace Klinika és az Agymenők szinkronrendezője.Kult--Elhunyt Tarján Tamás, József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, kritikushttp://www.life.hu/kult/20170926-elhunyt-tarjan-tamas-jozsef-attila-dijas-irodalomtortenesz.htmlÉletének 68. évében elhunyt Tarján Tamás József Attila-díjas irodalomtörténész, egyetemi tanár, dramaturg. Kult--Fellépésre tartott a country énekes, Tory Gentry - útközben vesztette életéthttp://www.life.hu/kult/20170909-fellepesre-sietett-eletet-vesztette-a-sztar.htmlFellépésére sietett a híres country sztár, azonban sajnos már nem ért oda...útközben életét vesztette. Kult--Két fellépő is lemondta az idei Sziget Fesztiválos szerepléséthttp://www.life.hu/kult/20170729-ket-fellepo-sem-jon-a-sziget-fesztivalra-visszamondtak.htmlHamarosan kezdődik az idei Sziget Fesztivál és több ezer ember várja, hogy végre világsztárok hosszú sorát láthassa. Ketten azonban mégsem lépnek fel... KultOrigoHackerek lopták el a Karib-tenger kalózai legújabb részéthttp://www.life.hu/kult/20170517-elloptak-a-karib-tenger-kalozai-legujabb-reszet.htmlHackerek lopták el a Disney-től a Karib-tenger kalózai legújabb részét. Váltságdíjat követelnek... Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.