Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a Szex és New York első része óta közel 20 év telt el, ma is az egyik legkedveltebb sorozatok közé tartozik a jelenleg a Sony Max csatornán futó négy New York-i szingli mindennapjainak története. Ki gondolná, hogy a Sarah Jessica Parker és Kim Catrell, azaz Carrie és Samatha megformálói először nemet mondtak a sorozatra?

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker neve szinte teljesen összefonódott Carrie Bradshaw karakterével. Carrie a hat évad alatt a ruhák és a cipők imádata mellett a sármos férfiak társaságát sem vetette meg.

Szemben sorozatbéli karakterével, Sarah Jessica Parker boldog feleség és anya, aki 20 év házasság és 3 csodálatos gyermek mellett is fontosnak tartja karrierje építését. Színészi pályafutása mellett producer is, saját cipő és ruhakollekcióival pedig a divattörténelembe is beírta magát.

Kim Cattrall

A Szex és New York legmegosztóbb szereplőjéért járó díj minden bizonnyal a Samatha Jones-t alakító Kim Cattrall zsebében landolna. Ki gondolná, hogy a pasifaló New York-i PR-os volt a legidősebb, mégis elragadó karaktere mindig magára vonta a figyelmét.

Ahogy a sorozatban, sajnos a magánéletben sem sikerült megfelelő társat választania, két válást tudhat a háta mögött. A Szex és New York sztárja ma már többnyire csak színdarabokban szerepel, ám most ismét a figyelem középpontjába került, hiszen sokan úgy vélik miatta nem lesz harmadik rész a Szex és New York mozifilmből.

On the @todayshow Talking #WitnessfortheProsecution @acorn_tv #SensitiveSkin @netflix

Kim Cattrall (@kimcattrall) által megosztott bejegyzés,

Cynthia Nixon

Ambiciózus ügyvédnő, szingli, majd hirtelen feleség és anya – Miranda Hobbs karaktere sok karrierista anya számára példakép volt. Cynthia Nixon számára a Szex és New York hozta meg a nagy áttörést. A sorozatbéli karakteréhez hasonlóan a civil életben is megtalálta a boldogságot három csodás gyermek édesanyjaként.

Cynthia nyíltan vállalja leszbikus szerelmét, akivel 8 év együttélés után 2012-ben össze is házasodtak. Karrierje a Szex és New York sorozat és mozifilmek után sem áldozott le, számos filmben és sorozatban szerepelt.

Thanks for having me @thenewpotato and @jackswifefreda to discuss @olbiny … and lots and lots of food. link in bio

Cynthia Nixon (@cynthiaenixon) által megosztott bejegyzés,

Kristin Davis

Az örök optimista ám néha túlzottan idealista Charlotte York sok magányos nőnek jelentett fényt a sötétségben. Kristin Davis sorozatbéli karakterével ellentétben sohasem ment férjhez, ám ahogy Charlotte ő is örökbefogadott egy kislányt.

Kristin számára is a Szex és New York sorozat hozta meg a nagy áttörést, ám azóta is számos filmben és sorozatban szerepelt. A színésznő karrierje mellett elkötelezetten harcol a menekültek jogaiért UNHCR jószolgálati nagykövetként.

10 dolog, amit te sem tudtál a Szex és New Yorkról

Az 1998-ban indult sorozat sokak kedvence lett az évek során. Ugyan már 2004 óta nem forgatnak új részeket, mégis sikerült olyan infókat gyűjteni a filmről, amiket mi sem tudtunk. Te igen?

Kim Cattrall miatt nem lesz Szex és New York 3. http://www.life.hu/sztarok/20170929-kim-cattrall-miatt-nem-keszul-el-az-uj-szex-es-new-york.htmlMindannyian vártuk, hogy végre elkezdődjön az ikonikus sorozat mozifilm változatának újabb forgatása, ám a közelmúltban kiderült: egyáltalán nem lesz harmadik rész. TV + Sztárok--Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPKvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Ben Affleck újra iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-ujra-iszik-ben-affleck.htmlBen Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik. TV + Sztárok--Hírességek, akik furcsa deformitással születtek: négy mellbimbó és pluszfarok!http://www.life.hu/sztarok/20171016-hiressegek-akik-furcsa-deformitassal-szulettek-harry-styles-kesha-andy-garcia.htmlA hírességek sem tökéletesek, erre nincs is jobb példa az alábbi listánál! Sokan születtek ugyanis valamilyen aprócska, esetleg bizarr rendellenességgel, amit hiába is akartak volna titkolni. Van, aki négy mellbimbó büszke tulajdonosa lehetett, de olyan is, aki egy felesleges farokkal látta meg a napvilágot. A közös mindegyikükben az, hogy bátran beszélnek erről, hiszen ezen nincs is mit szégyellni! TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.