Gyász: elhunyt a Marilyn Manson alapító tagja, Daisy Berkowitz gitáros

Marilyn Manson haláleset gitáros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
49 éves korában elhunyt a Marilyn Manson zenekar egyik alapító tagja, Scott Putesky (művésznevén Daisy Berkowitz).

A gitárosnál még 2013-ban diagnosztizáltak vastagbélrákot. Már a negyedik stádiumban volt, amikor vasárnap elhunyt.

Berkowitz a Marilyn Manson első két lemezénél játszott nagyon fontos szerepet, aztán 1996-ban kiszállt a csapatból. Ezután már csak kisebb együttesetkben játszott, de egyikkel sem ért el átütő sikereket.

A gitárost egykori bandája is gyászolja, haláláról hírt adtak a Twitteren: "Mély szomorúsággal tudatjuk, hogy Daisy Berkowitz elvesztette a küzdelmet a rákkal, és a mai napon elhunyt. RIP."



Brent Briscoe, a legendás színész baleset következtében elhunythttp://www.life.hu/kult/20171022-brent-briscoe-a-legendas-szinesz-elhunyt.htmlA Twin Peaks és a Mulholland Drive - A Sötétség Útja című filmek sztárja 56 éves korában hunyt el. Kult--Moziba csábítanak és ölnek: a filmvászon legbrutálisabb sorozatgyilkosaihttp://www.life.hu/kult/20171020-sorozatgyilkosok-a-filmvasznon.htmlMár a hazai mozivásznakon szedi sorban áldozatait a skandináv krimik egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa a Hóember című filmben - ez alkalomból pedig listára gyűjtöttük azokat a kollégáit, akikre gondolva máig kiráz minket a hideg. Kult--Elhunyt Rosemary Leach a Szoba kilátással című film sztárjahttp://www.life.hu/kult/20171022-elhunyt-rosemary-leach-szineszno.htmlRosemary Leach színésznő, a Szoba kilátással sztárja 81 éves korában hunyt el.KultOrigoSzalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikereshttp://www.life.hu/kult/20171021-szalay-kriszta-szereti-ha-nem-a-kulseje-hanem-a-jateka-miatt-sikeres.htmlSzalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. Kult--Közleményt adott ki a Vígszínház: Marton László lemondott főrendezői állásárólhttp://www.life.hu/kult/20171021-kozlemenyt-adott-ki-a-vigszinhaz-marton-laszlo-lemondott-forendezoi-allasarol.htmlElőbb oktatói tisztségét függesztette fel, most főrendezői állásáról is lemondott az immár többszörösen szexuális zaklatással vádolt Marton László. A Vígszínház közleményt adott ki, amelyet változtatás nélkül közlünk. Kult--Galéria: gyerekkori fotóira photoshopolta magát felnőttként a fényképészhttp://www.life.hu/kult/20171020-gyerekkori-fotoira-photoshoppolta-magat-felnottkent.htmlA Photoshop nemcsak arra jó, hogy a modelleket csinosítsák vele a divatfotósok: ezt bizonyította be Conor Nickerson montreali fényképész. Ő ugyanis saját gyerekkori fotói turbózta fél, méghozzá a felnőtt énjével. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.