Hugh Hefner került a Playboy címlapjára

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Playboy Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszoktuk az évtizedek alatt, hogy a nyuszis magazin címplaján mindig egy elképesztően szexi bombázó pózol. Mégsem olyan furcsa, hogy ezúttal egy férfi néz visszaránk a magazin első lapjáról. 

Playboy magazint nem ma láttunk először, ugyanis az újság már 64 éve töretlen sikerrel van a piacon. Mind amellett, hogy fontos és értékes cikkek jelennek meg benne, a címlapon, illetve a belső oldalakon pózoló szépségek igen nagy hatást gyakorolnak az olvasókra.

Nem is fordult elő, a több, mint 6 évtized alatt, hogy a címlapról ne egy dögös szexistennő kacsintson vissza ránk. Egészen mostanáig. Ugyanis a november/decemberi szám első oldalán nem más látható, mint a magazin alapítója, Hugh Hefner.

Soha nem fordult még elő, hogy férfi kerüljön a Playboy címlapjára Forrás: Playboy

Egyértelműen ezzel szeretnék tiszteletüket tenni a szeptemberben elhunyt híresség előtt, aki egy igen megosztó személyiség volt. Sokan szerették, sokan ki nem állhatták, de olyan ember nincs a világon, akinek ne lett volna róla véleménye.

Így futott fel Hugh Hefner karrierje

Mindannyian tudjuk, hogy Hugh Hefner neve egyenlő a Playboy magazinnal. De vajon hogyan kezdődött minden, és minek köszönhető a szexmogul sikere? Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.