Magyarországon is visszatér a Kacsamesék

Forrás: Disney -
mese rajzfilm Disney Kacsamesék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 évvel a premier után a Disney felújította az egyik legnépszerűbb mesesorozatát a Kacsameséket. A készítők azt mondják, a képregény stílusban visszatérő Kacsamesék a család fontosságát és a játékos kalandokat helyezi fókuszba.

„Tele van a mozi olyan látványos, szórakoztató nagy akciófilmekkel, mint a Bosszúállók. Ma már egy telefonon bármilyen mozit, mesét megnézhetünk. Az volt a kérdés számunkra, hogy az új Kacsamesék miben legyen más. Azt szerettük volna, ha minden epizód egy-egy külön, izgalmas, látványos kaland lenne a gyerekeknek. Ugyanakkor, ami ennél is fontosabb üzenete a mesének, hogy bemutassunk egy nagy, különös, de rettentőn szerethető és összetartó családot."- mondta Frank Angones író/producer. A visszatérő Kacsamesékben a három főszereplőnek pillecukor formához hasonlító fejet álmodtak meg a készítők, és csak az egyiküknek, Huey-nak lesz baseball sapka a fején. A Disney tavaszra tervezi a magyarországi bemutatót.

A Kacsamesék szereplői nemcsak új külsőt kaptak, de sokkal különbözőbb lesz a személyiségük is. Forrás: Disney

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.