betegség halál Keith Barron gyász színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a híres angol színész, Keith Barron. 

A családja, a barátai és a kollégái gyászolják Keith Barront, aki 83 éves korában hunyt el. A színész a hírnevét első sorban a The Odd Man című sorozatnak köszönheti, de sokan megkedvelték a személyét a Coronation Street George Trench-jeként is.

A hírek szerint egy gyors lefolyású betegség okozta a művész halálát, de részleteket a betegségéről egyelőre senki sem közölt. A kollégái elmondása szerint egy végtelenül profi színész volt, aki minden szerepében megállta a helyét.

Sokan gyászolják a híres színészt Forrás: FilmMagic/2013 SAV/Sav

Szerettek vele együtt dolgozni, és nagyon fog hiányozni a szakmának (is), nem is beszélve az özvegyéről, Mary Pickardról illetve a két gyermekéről, Mark Dawsonról és Jamie Barronról, akik szintén fájó szívvel búcsúznak tőle.

Ők a legjobban kereső elhunyt hírességek

Még hét évvel a halála után is hatalmas összegeket keres évente Michael Jackson. A néhai énekes a 130 milliárd forintos éves bevételével a Forbes magazin évente felállított listáján ismét az első helyen szerepel. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.