Eltemették az AC/DC alapítóját, Malcolm Youngot

Forrás: AFP/Peter Parks -
halál Malcolm Young temetés AC/DC szertartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 18-án, 64 éves korában hunyt el családja körében Malcolm Young, az AC/DC egyik alapítója. Temetését szűk körben tartották. 

Az AC/DC alapítója 64 éves korában távozott az élők sorából, a szomorú hírt a zenekar a Facebook-oldalán közölte. Temetésére a sidney-i St. Mary katedrálisban került sor, szűk körben búcsúztatták a legendás zenészt kedd délelőtt. Malcolm Youngtól a szerettein kívül természetesen elköszöntek a zenekar egykori és jelenlegi tagjai is, és még jó pár neves zenész.

Eltemették az AC/DC egyik alapítóját, Malcolm Youngot Forrás: AFP/Peter Parks

A gyászbeszédet Bradley Horsburgh, a család egyik tagja, valamint David Albert, a zenekar kiadója, az Albert Productions vezetője olvasta fel.. A gitáros életútját és sikereit felidézve Albert hangsúlyozta, hogy

Young zseniális zenész és dalszerző volt, ám szerény ember is, aki nagyra becsülte a családja körében töltött időt.

A zenész évek óta demenciában szenvedett, 2014-ben egy szélütés után vonult vissza a zenéléstől - írja az MTI.

Malcolm Young Forrás: FilmMagic/Joey Foley
4+1 színész, akik Kanadából törtek a csúcsrahttp://www.life.hu/kult/20171123-szineszek-akik-kanadabol-tortek-a-csucsra.htmlMi a közös Jim Carrey-ben, Stana Katicban, Keanu Reevesben, Nina Dobrevben és Ryan Goslingban? Mind sikeresek, dögösek, színészek és Kanadából származnak. Vajon a jégkorongnak, a juharszirupnak és a fánknak köszönhetik sikereiket? Összeállításunkból most kiderül, hogyan tudtak kanadai sztárjaink Hollywoodban is a csúcsra törni. KultOrigoÍgy készült a Valami Amerika 3: exkluzív fotók és videóhttp://www.life.hu/kult/20171127-igy-keszult-a-valami-amerika-3.htmlMár nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait. KultOrigo89 évesen elhunyt Rance Howard http://www.life.hu/kult/20171127-elhunyt-rance-howard-szinesz.html89 éves korában távozott az élők sorából Rance Howard, színész. Kult--Meghalt Berezvai Marcell, a Kalef zenekar gitárosahttp://www.life.hu/kult/20171125-meghalt-berezvai-marcell-a-kalef-zenekar-gitarosa.htmlA neten gyűjtöttek barátai a fiatal, magyar zenésznek, aki daganatos betegségben szenvedett. Berezvai Marcell, a Kalef zenekar gitárosa 24 évesen elhunyt. KultOrigoMeghalt Benes József Munkácsy Mihály-díjas festő- és grafikusművészhttp://www.life.hu/kult/20171126-meghalt-benes-jozsef-munkacsy-mihaly-dijas-festo-es-grafikusmuvesz.htmlSokan gyászolják a neves festő- és grafikusművészt, Benes Józsefet. Kult--Lenyúlás lehet a Jégvarázs című mese betétdala!http://www.life.hu/kult/20171124-lenyulas-lehet-a-jegvarazs-cimu-mese-betetdala.htmlA Disney Jégvarázs című meséjének betétdalát kis túlzással mindenki ismeri. Volt idő, amikor még a csapból is ez folyt, és még az is kívülről fújta a szövegét, akinek nincsen gyermeke. Egy chilei zenész azonban most pert indított A Disney és a dal előadói ellen: azt állítja, az ő 2008-as slágeréről koppintották. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.