79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegenda

Forrás: Thinkstock -
színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték.

Shashi Kapoor 1938-ban Kalkuttában látta meg a napvilágot. Karrierjét gyermekszínészként kezdte, később pedig nemcsak indiai, hanem amerikai és angol filmekben is láthatta őt a nagyközönség. Több mint 150 filmben szerepelt, producerként is dolgozott és munkássága megkoronázásaként több díjat is besöpört.

1958-ban feleségül vette Jennifer Kendal színésznőt, három gyermekük született.

Az utóbbi években veseproblémákkal küzdött, és kórházban kezelték.

Shashi Kapoor 79 éves volt Forrás: Thinkstock
Budapest utcáin sétálgat Antonio Banderas - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-budapest-utcain-setalgat-antonio-banderas-video.htmlA budapesti karácsonyi vásárban sétálgatva töltött fel videót a Facebookjára Antonio Banderas. TV + Sztárok--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigoTündéri: 6 hónapos kislányával fotózták Bárdosi Ildikót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-tunderi-6-honapos-kislanyaval-fotoztak-bardosi-ildikot-foto.htmlImmár hat hónapos Bárdosi Sándor és Ildikó kisebbik gyermeke, Maja, akit az édesanyja most meg is mutatott a nagyvilágnak. TV + Sztárok--Ő a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigoKigyúrt szépfiú lett az elhízott tinédzserből: elképesztő fotókhttp://www.life.hu/drlife/20171205-kigyurt-szepfiu-lett-az-elhizott-tinedzserbol-elkepeszto-fotok.html71 kilótól szabadult meg és alaposan kigyúrta magát Sam Rouen, akit 9 éve egy angol showműsorban ismert meg a világ. Dr. LifeOrigoMilliókat kap vigaszdíjként Mariah Carey az expasijátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-milliokat-kap-vigaszdijkent-mariah-carey-az-expasijatol-james-packertol.htmlSzeptemberben szakított vőlegényével Mariah Carey, most úgy tűnik, annak ellenére, hogy nem lett házasság a kapcsolatból, az énekesnő mégis tovább gyarapíthatta vagyonát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.