Johnny Hallyday meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Johnny Hallyday francia énekes és színész - tudatta a művész felesége szerdán az AFP francia hírügynökséggel.

Hallyday - eredeti nevén Jean-Philippe Smet - 74 éves volt, egy ideje rákbetegséggel küszködött. Pályafutása az 1960-as években kezdődött, és idővel a francia szórakoztatóipar egyik legnagyobbjaként tartották számon.

79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Premierajándék - egy darab, amit nem bírsz ki nevetés nélkülhttp://www.life.hu/kult/20171205-premierajandek-proba-thalia-szinhazban.htmlA Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin nevetsz, és amin ők nevetnek – és ami a jelenlévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja. A darab egyik próbáján jártunk. KultElhunyt Csontos János József Attila-díjas költő, íróhttp://www.life.hu/kult/20171204-elhunyt-csontos-janos-jozsef-attila-dijas-kolto-iro.htmlHétfő hajnalban, 55 éves korában elhunyt Csontos János József Attila-díjas költő, író, újságíró, publicista - közölte a Magyar Írószövetség az MTI-vel.KultOrigoChristophe Rocancourt, a francia szélhámos, aki átverte fél Hollywoodothttp://www.life.hu/kult/20171111-christophe-rocancourt-aki-bepalizta-a-legnagyobb-sztarokat.htmlBemutatunk egy férfit, aki a megtévesztés nagymestere volt. Párizsban orosz hercegnek adta ki magát, míg Los Anelgesben Dino De Laurentiis producer unokaöccseként férkőzött az emberek bizalmába. Dúsgazdag üzletemberek, és világhírű sztárok dőltek be neki, de ki is ő valójában? Kult--Janza Kata szerelme, Pesák Ádám anyját alakítja az Operettszínház színpadánhttp://www.life.hu/kult/20171202-janza-kata-szerelme-pesak-adam-anyjat-alakitja-az-operettszinhaz-szinpadan.htmlA szerelmespár tagjai Janza Kata és Pesák Ádám Budapesti Operettszínház új bemutatójában anyát és fiát játsszák majd. Állítják, nem lesz könnyű ezt a "megváltozott viszonyt" eljátszani, de profin állnak a munkához. Kult--Meghalt Jim Nabors színészhttp://www.life.hu/kult/20171202-meghalt-jim-nabors-amerikai-komikus.htmlMeghalt Jim Nabors. Az amerikai komikus 87 évesen Hawaii otthonában hunyt el. Kult--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.