Meghalt a brazilok magyar származású színésznője, Eva Todor

Forrás: Thinkstock -
színésznő meghalt Eva Todor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Eva Todor, a a brazil színházi világ híres dívája.

Eva Todor 1919-ben született, Budapesten. Családja az I. világháború után, 1929-ben emigrált Brazíliába. A tévében érte el első nagy sikereit, 21 szappanoperában szerepelt. Itthon a Top Modell és az Indiai álmok című sorozatokban született. Utoljára egy nagyjátékfilmben vállalt szerepet 2008-ban.

Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-titokzatos-telefonhivas-utan-nyomoznak-vv-fanni-ugyeben.htmlTovábbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.TV + Sztárok--Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciáthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-gusztos-peter-megcsalta-kovacs-patriciat.htmlNyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban.TV + SztárokOrigoViharos széllel rekordközeli meleg érkezik a jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20171211-viharos-szellel-rekordkozeli-meleg-erkezik-a-jovo-het-elejen.htmlViharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet. News--Átadták az idei Nobel-díjakathttp://www.life.hu/kult/20171211-atadtak-az-idei-nobel-dijakat-2017.htmlÁtadták vasárnap Stockholmban és Olsóban az idei Nobel-díjakat a kitüntetetteknek. KultTóth Andi is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-toth-andi-is-kiesett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlHercezg Zoli, Anger Zsolt és Pintér Tenya után ma este Tóth Andi számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor. TV + Sztárok--Havas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-vago-istvan-feleseget-is-zaklatta.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt? TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.