Sztárok, akik a Nyilas jegyében születtek

december film Nyilas mozi horoszkóp sztár születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi a közös Teri Hatcherben, Katie Holmesban, Lucy Liuban, Milla Jovovichban vagy éppen Brad Pittben és Woody Allenben? A látszólag teljesen különböző karakterek, mind december hónapban látták meg a napvilágot. Ezen kívül mind sikeres színészek, akik a csillagjegyük szerint is mindent megtesznek a siker érdekében. Lássuk a leghíresebb Nyilas csillagokat Hollywood egén:

Teri Hatcher

Az igazi született feleség Teri Hatcher 1964. december 8-án született. Céltudata és humora mindig átsegítette a nehéz időszakokon. Teri nem szégyelli, hogy karrierje kezdetén a siker érdekében mindent bevetett: több pornófilmben is szerepelt mielőtt sorozatokban és filmekben láthattuk. A Golden Globe-díjas színésznő számára az áttörést a Superman című sorozat és a Született feleségek hozta meg, de feltűnt a Két pasi meg egy kicsi vagy a Supergirl című sorozatokban is.

Teri Hatcher több pornófilmben is szerepelt mielőtt sorozatokban és filmekben láthattuk Forrás: Getty Images

Katie Holmes

1978. december 18-án született a Dawson és a haverok korábbi üdvöskéje, Katie Holmes. A tehetséges színésznő az elmúlt években Tom Cruise-zal való házassága, majd válásuk és a szcientológia miatt került a címlapokra, de karrierjében sem tétlenkedett. Olyan sorozatokban és filmekben játszott, mint a Batman: Kezdődik, Jack és Jill, Ray Donovan vagy a Sony Maxon látható Kennedy család című sorozat, amelyben minden vasárnap Jackie Kennedy karakterét formázza meg.

Katie Holmes 1978. december 18-án született Forrás: Giphy

Lucy Liu

Az egzotikus szépség 1968. december 2-án látta meg a napvilágot New Yorkban. A 48 éves Lucy Liu könnyen letagadhatna jó pár évet a korából, hiszen mint mindig, szuper formában van. Karrierje kisebb szerepekkel indult, az igazi áttörést az Ally McBeal című sorozat hozta meg számára. Azóta több filmben és sorozatban is felbukkant, köztük a Charlie angyalai első és második részében vagy az AXN csatornán futó Sherlock és Watson című népszerű sorozatban, amelyben az eredeti regénytől eltérően, a női Watson karakterét alakítja.

Lucy Liu könnyen letagadhatna jó pár évet a korából, hiszen mint mindig, szuper formában van Forrás: Getty Images

Milla Jovovich

Az ukrán származású színésznő, Milla Jovovich 1975. december 17-én született. A karrierjét modellként kezdő színésznőt óriási tehetségnek tartották. Szerepelt a Calvin Klein, az Escape és más híres cégek reklámjában. Az igazi áttörést a Visszatérés a kék lagúnába című film hozta meg a számára, azóta olyan alkotásokban láthattuk, mint az Ötödik elem vagy a Kaptár-horrorfilmek.

Milla Jovovich egyik leghíresebb szerepét Az ötödik elem című filmben játszotta Forrás: Giphy

Brad Pitt

A sármos színész Brad Pitt 1963. december 18-án született. A nemrégiben elvált híresség úgy néz ki, már túl van a hullámvölgyön. Erről külseje is árulkodik, hiszen dögösebb, mint valaha. A tehetséges sztárt senkinek sem kell bemutatnunk, az elmúlt években számos filmben megmutatta tehetségét, köztük olyan alkotásokban, mint a Bábel, a Benjamin Button különös élete című drámák, a Hetedik, a Blöff, Az élet fája vagy a Szövetségesek.

A sáemos színész 1963. december 18-án született Forrás: Getty Images

Woody Allen

Az eredeti és igencsak elvont színész-rendező, Woody Allen 1935. december 1-jén született. Karrierje fiatalon kezdődött, már 19 évesen darabokat kezdett írni a The Ed Sullivan Show-nak, a The Tonight Show-nak, Sid Caesarnak, Art Carney-nak és másoknak. 1957-ben pedig megnyerte az első Emmy-díját. Pályafutásában az igazi áttörést az 1977-es Annie Hall című filmje jelentette, de olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint az Agyament Harry, Vicky Cristina Barcelona, Éjfélkor Párizsban vagy a Café Society.

Woody Allen karrierje fiatalon kezdődött, már 19 évesen darabokat kezdett írni többek közt a The Ed Sullivan Show-nak és a The Tonight Show-nak Forrás: Giphy

Samuel L. Jackson

A népszerű Samuel L. Jackson 1948. december 21-én látta meg napvilágot. A főként akciófilmekben és thrillerekben nagy sikereket avatott washingtoni származású színészt olyan filmekben láthatjuk, mint a Ponyvaregény, Die Hard – Az élet mindig drága, Ha ölni kell, Kill Bill 2. vagy a Vasember.

A népszerű színészt főként akciófilmekben és thrillerekben láthatjuk Forrás: Getty Images

Ilyenek a Nyilas jegy szülöttei

Jellemző tulajdonságai: Kalandvágy, nyíltság, kíváncsiság, megértés, ideológia, filozófia, vallásosság, felületesség, az utazás szeretete.

A Nyilas uralkodó bolygója a Jupiter, szimbóluma az íjász. A Nyilas tűz jegy, egyenes jellem, szabad szellemű. Mivel a Jupiter, a szerencse bolygója uralja, a Nyilasok mindig a megfelelő időben és a megfelelő helyen vannak. Mint a nyílvessző, ők is olyan pontosan találnak célba a szerencsét illetően. Születésüknél fogva lelkesek, nyughatatlanok és túl optimisták ahhoz, hogy bárminek teret engedjenek, ami elronthatja az örömüket. A Nyilasok mindig az újra, az ismeretlenre, az izgalmas dolgokra, a szabadságra, a kötelék nélküli életre vágynak. Legfontosabb érték számukra a szabadság, erőteljesek és kifelé élnek. Érdeklődő természetük végtelen kalandokba sodorja őket. Utazás, felfedezés, szokatlan célok vezérlik őket. Ennek meg is fizetik az árát. Sok Nyilas felszínes kapcsolatokat alakít ki, melyek nem mélyülhetnek el. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehetnek nagyszerű barátok, de a jelszó a következő: "csak semmi kötöttség". A Nyilasok rendkívül egyenesek és idealisták. Akár tetszik, akár nem, rögtön elmondják véleményüket. Intuíciós képességük kiváló, de miután kigondoltak valamit, hamar ráunnak. Nagyszerű mesemondók, humorérzékük miatt a Zodiákus legkedveltebb személyiségei. Becsületességük, őszinteségük tiszteletreméltó, de könnyen elfogadják, hogy mások is ugyanolyan becsületesek és őszinték, mint ők. Bár a Nyilasok a holnapnak élnek, mégis a legjobb barátok lehetnek. Néha felelőtlenek ugyan, bájuknak nehéz ellenállni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.