szilveszteribuli2017 szilveszter program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs programod szilveszter éjjelére? Mutatunk néhányat, hátha megjön valamelyikhez a kedved. 

Hévízi óévbúcsúztató Bebével

Szilveszterezz a szabad ég alatt Hévízen. Program: DJ Morvay Zalán, Dobrády Ákos, Pély Barnabás, Singh Viki, Bebe. Éjfélkor köszöntőt mond: Papp Gábor Hévíz város polgármestere, majd tűzijáték.
A belépés ingyenes!

Időpont:2017. december 31.
Helyszín: Hévíz, Nagyparkoló

Hévízi óévbúcsúztató Bebével Fotó: Borsos Dávid

Szilveszteri Malom-tó Úszás és Családi Futóverseny

Vidám évzáró program, amelynek keretében a vállalkozó kedvűek elsőként a kilométerekkel, ezt követően a vízzel dacolnak. A festői szépségű Malom-tó partján futóverseny várja a családokat, ezt követően a legbátrabbak Schirilla György, a nemzet rozmárjának társaságában megmártózhatnak a 16 fokos Malom-tóban.

Időpont:2017. december 31.
Helyszín:Tapolca, Malom-tó part

Szilveszteri Malom-tó Úszást és Családi Futóverseny Fotó: Kónicz László

Kristinus borbirtok szilveszteri gálaest

A hangulatról élő zenével és showműsorral, a kulináris élményekről pedig hétfogásos borvacsorával gondoskodnak. Természetesen éjfélkor a hagyományos tűzijáték sem maradhat el. Fellép Kiss Balázs bűvész, Kaj Betti és Benkő Dávid duo. Ár: 19 990 forint, asztalfoglalás szükséges.

Időpont: 2017. december 31.
Helyszín: Kéthely, Kristinus borbirtok

Kristinus borbirtok szilveszteri gálaest Forrás: kristinus.hu

Koccintás a város felett – túra

Találkozó: 22:20-kor a Várállomáson. Indulás: 22:30-kor. Útvonal: Várállomás - Eged-hegy – Várállomás. Táv: 7,6 km, Szint: 372 m. Túravezető: Bónusz György

Időpont: 2017. december 31.
Helyszín:Eger, Várállomás

Kirándulás az Eged-hegyre Forrás: visiteger.com

Petőfi szilveszter

A már hagyományos kiskőrösi Petőfi szilvesztert 2017-ben is megrendezik, amely a Petőfi-kultusz ápolásának kiemelkedő eseménye. Az év utolsó napja színvonalas kulturális műsorokkal és gasztronómiai különlegességekkel várja a vendégeket. A hagyomány szerint csak ezen az éjszakán tekinthető meg az evangélikus templomban a költő eredeti születési anyakönyve.

Időpont: 2017. december 31.
Helyszín:Polgármesteri Hivatal Díszterem, Petőfi Szülőház és Emlékmúzeum, Petőfi tér, Petőfi Sándor Művelődési Központ, Szarvas Fogadó, Evangélikus templom

Forrás: Wikipédia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.