Szalay Gyöngyi férje őszintén mesélt

Forrás: MTI -
halál párbajtőröző sportoló Szalay Gyöngyi férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szalay Gyöngyi férjének leírhatatlan fájdalmat jelent a felesége elvesztése. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, december 30-án elhunyt Szalay Gyöngyi, hétszeres világbajnok, olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó. A 49 éves sportoló egy tapolcai kolbásztöltő-verseny díjkiosztóján lett rosszul, mentőt is hívtak hozzá. Megpróbálták újra éleszteni, majd helikopterrel a veszprémi kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni.

Nemrég megszólalt Gyöngyi férje, akit rendkívül lesújtott a hirtelen haláleset:

„Huszonhat évig éltünk együtt boldog házasságban, leírhatatlan fájdalmat jelent az elvesztése. Ám nemcsak nekem, az egész családnak, különösen a hetvenhárom esztendős édesanyjának" - mondta Horváth Ernő, aki azt mesélte, hogy Gyöngyi már korábban is fájlalta a lábát, de nem tűnt annyira komolynak a dolog.

Sokakban hagyott űrt a sportoló tragikus hirtelenséggel történt halála Forrás: MTI

„A tragédiát megelőző napokban fájt a vádlija, mondtam is neki, hogy pihenjen, ne erőltesse a lábát. Ő azonban sohasem panaszkodott, minden felkérésnek, meghívásnak eleget tett, ezek közé tartozott a kolbásztöltőverseny is. Valószínűleg vérrög alakult ki a lábában, ez vezetett a trombózishoz. Ugyanakkor pontos magyarázatot az értelmetlen halálra csak a patológiai vizsgálat ad majd" - folytatta Ernő, aki nem tudja még felfogni sem, hogy elveszítette a társát.

„Azt viszont nem tudom megmondani, mikor gyógyul be a Gyöngyi elvesztése miatti seb. Talán soha. Most még fel sem tudom fogni az elvesztését." - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.