Fantasztikus képeket készít Liu Bolin, a láthatatlan ember

fotóművész művész Liu Bolin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem véletlenül kapta meg a láthatatlan ember jelzőt. Ugyanis tényleg olyan képeket készít, amiket alig hisz el az ember szeme. 

Liu Bolin egy kínai fotóművész, akinek a képei ezer közül is felismerhetőek. A fotós ugyanis olyan különleges technikával dolgozik, aminek nem igazán van párja. Az igazi hírnevet a Hiding in the City című sorozata hozta meg, amelyben a fényképész úgy viselkedik, mintha kaméleon lenne.

Liu Bolin Forrás: Getty Images

Liu különböző háttereket választott, és azokkal megegyező testfestéseket készíttetett magának. Ennek köszönhetően szinte bármilyen környezetbe képes beleolvadni. És ha a közönség nem tudja, hogy embert kell keresni a sorok között, akkor számos esetben nem is lehet észrevenni a férfit.

Az 1973-as születésű művész Shandongban látta meg a napvilágot, és jelenleg Pekingben tevékenykedik.

Fotó: Liu Bolinhttp://www.life.hu/kult/galeria/20180126-liu-bolin-dobbenetes-kepeket-keszit.htmlmiddleon1000667
Lélegzetelállító természetfotókat készít Petros Koublis fényképészhttp://www.life.hu/kult/20171212-lelegzetelallito-termeszetfotok.htmlPetros Koublis fotós képes arra, hogy megragadja és mindenkinek átadja a temrészet igéző erejét. A képeitől eláll az ember lélegzete. Kult--Múlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--Így készült a Valami Amerika 3: exkluzív fotók és videóhttp://www.life.hu/kult/20171127-igy-keszult-a-valami-amerika-3.htmlMár nem kell olyan sokat várni, hogy a mozikba kerüljön a Valami Amerika 3. része. Február 18-tól mindenki megnézheti a három balek testvér újabb kalandjait. KultOrigo20. századi fotók kerültek elő gyilkosságok helyszínéről (18+) http://www.life.hu/kult/20171124-igy-neznek-ki-a-meggyilkolt-emberek.htmlBizarr és ijesztő képek kerültek napvilágra: így néznek ki a bűnügyi helyszíneken megtalált holttestek. KultOrigoMentális zavarok művészi ábrázolása: fotók http://www.life.hu/kult/20171009-igy-neznek-ki-a-mentalis-betegek-egy-muvesz-szerint.htmlDöbbenetes feladatra vállalkozott egy fiatal nő, aki a mentális betegségek világát szerette volna megeleveníteni a maga eszközeivel. Kult--Íme, 2017 legviccesebb esküvői képei: fotókhttp://www.life.hu/kult/20171017-ime-2017-legviccesebb-eskuvoi-kepei.htmlAz esküvői fotók általában romantikusak és könnyfakasztóak, de vannak olyan képek, amik egészen más miatt csalnak könnyeket a szemekbe: íme, a legviccesebb pillanatok a párok nagy napjáról. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.