fesztivál program piknik disznótor programajánló forralt bor január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A komornak tűnő január végén sem áll meg az élet. Sőt! Mutatjuk, hogy mely programok fogják megszínesíteni a téli szürkeséget.

Sautanz 2018 – Sváb disznótor

12 csapat, 12 disznó, 7 tagú zsűri, 1 óriás sörsátor, élőzene, sváb ínyencségek, sültek és levesek! Kóstolás folyamatosan a csapatsátraknál kóstolójegy ellenében, illetve a fősátorban készpénzért a rendezvény teljes ideje alatt.

Időpont:2018. január 20.
Helyszín:Budakeszi, Park Center

Sautanz 2018 – Sváb disznótor Forrás: Facebook/Sautanz - Sváb disznótor

Téli etyeki piknik

Téli dűnék, forralt bor, Gasztrosétány farsangkor! Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal.

Időpont:2018. január 20.
Helyszín: Etyek, Újhegy, Szépvölgy

Téli etyeki piknik Forrás: etyekipiknik.hu

L.A.: az egyik legnépszerűbb spanyol banda ingyenes koncertet ad Budapesten

A King Of Beasts turné keretein belül Budapestre látogat és ingyenes koncertet ad az L.A. nevű, spanyol formáció. A díjmentes belépő azért is meglepő, mert a kaliforniai hangulatú indie rock stílusú, Spanyolországban a legjobb zenekarok között számon tartott L.A. olyan nevekkel lépett már színpadra, mint a Foo Fighters, The Black Keys, Muse, Arcade Fire, Franz Ferdinand vagy a Placebo, és hazájában tízezres arénákat tölt meg egymagában is. Az ingyenes belépésre, a korlátozott befogadóképességre és a várható nagy érdeklődésre tekintettel érdemes időben érkezni a helyszínre, mert érkezési sorrendben engedik be a koncertre jövő vendégeket.

Időpont:2018. január 22.
Helyszín:Budapest, Hard Rock Cafe

Az L.A. ingyenes koncertet ad Budapesten Forrás: Facebook/L.A.

Óvári winter feszt

A '80-as, '90-es és 2000-es évek nagy magyar előadói először együtt, egy helyen. Fellépők: Zoltán Erika, Kozso, Happy Gang, L.L. Junior, DJ Szatmári!

Időpont:2018. január 26.
Helyszín:Mosonmagyaróvár, UFM Aréna

Óvári winter feszt Forrás: Shutterstock
Rendhagyó Valentin-napi program: szakíts http://www.life.hu/kult/20180116-rendhagyo-valentin-napi-program-szakits.htmlMeguntad a kapcsolatodat, de nem tudod, hogyan tudasd a másikkal? Íme egy remek alkalom a szakításra. Adj élményt Valentin-napon és hagyd faképnél. Kult--Elhunyt Edwin Hawkins, az Oh Happy Day énekesehttp://www.life.hu/kult/20180116-elhunyt-edwin-hawkins-az-oh-happy-day-enekese.html74 éves korában hunyt el Edwin Hawkins, a Grammy-díjas énekes, akinek az egyik legismertebb dala az Oh Happy Day című szám volt. Kult--Meghalt Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművészhttp://www.life.hu/kult/20180115-meghalt-okros-oszkar-kossuth-dijas-cimbalommuvesz.htmlMeghalt hétfőn Ökrös Oszkár Kossuth-díjas cimbalomművész, a 100 tagú Cigányzenekar szólamvezetője és szólistája - közölte Beke Farkas Nándor, a 100 tagú Cigányzenekar elnöke a Facebook-oldalán.Kult--Meghalt Dolores O'Riordan, a The Cranberries énekesnőjehttp://www.life.hu/kult/20180115-meghalt-dolores-oriordan-a-the-cranberries-enekesnoje.htmlNegyvenhat éves korában váratlanul meghalt Dolores O'Riordan, a The Cranberries ír zenekar énekesnője - közölte az őt képviselő sajtóügynökség. Kult--Póker, rulett, játékbarlangok: a legizgalmasabb filmek a szerencsejátékokról http://www.life.hu/kult/20180110-a-legizgalmasabb-filmek-a-szerencsejatekokrol.htmlJanuár elején került a mozikba az Elit játszma, melyben Jessica Chastain hollywoodi pókerkirálynőt alakít — ennek apropóján pedig úgy éreztük, épp itt az ideje listára gyűjtenünk a legfontosabbnak tartott és kedvenc szerencsejátékos filmjeinket. KultOrigoGolden Globe 2018: Íme a győztesekhttp://www.life.hu/kult/20180108-ok-nyertek-golde-globe-dijat-2018-ban.htmlÁtadták a 2018-as Golden Globe díjakat. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.