Rendhagyó Valentin-napi program: szakíts

"Forrás: Shutterstock " -
Valentin nap szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meguntad a kapcsolatodat, de nem tudod, hogyan tudasd a másikkal? Íme egy remek alkalom a szakításra. Adj élményt Valentin-napon és hagyd faképnél.

A szerelmesek ünnepét rengetegen utasítják el vagy azért, mert nekik nincs kivel ünnepelni, vagy azért, mert éppen van, de az nem az igazi. Erre találták ki azt a rendhagyó Vanetin-napi programot, ami után már nem lesz ugyanaz ez az "ünnep": szakíts a Toldi moziban. Ha eddig nem szedted össze a bátorságodat, hogy búcsút ints, vagy ha amúgy is egyedül töltenéd a páros napot, akkor ott a helyed: ki tudja, akár még egymásra is találhatnak a magukra hagyottak.

Szakíts Valentin-napon "Forrás: Shutterstock "

"Lesz szakító fal, zsepi, csoki, szakítós számok, egy magányos sarok, ahol sírhatsz egyedül" - invitálják a program szervezői a magányos, vagy párban élő, de szakítani akaró embereket. Világos, hogy mindenre gondoltak, a hangulatfelelősöket is nagy gonddal válogatták össze.

  • DJ Lógsz Pénzzel
  • DJ még szeretlek, de már nem úgy
  • DJ maradjunk barátok
  • DJ rád nincs időm

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.