Nagyszabású koncerttel emlékeznek meg Fábián Juliról

Forrás: Fábián Juli / Facebook -
koncert énekesnő Fábián Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit megrendített a 37 éves Fábián Juli halála. Az énekesnőt hangja, életvidámsága, küzdeni tudása miatt imádta a közönsége és zenésztársai is, akik most emlékkoncertre készülnek. 

"Kedves barátaink, Juli rajongói! Ahogy ígértük: május 6-án nagyszabású emlékkoncertet rendezünk a Budapest Parkban, ahol Juli egykori zenésztársai és barátai róják le tiszteletüket és elevenítik fel kedvenc énekesnőnk sokszínű munkásságát, legfontosabb dalain keresztül. Emellett néhány héten belül felavatunk egy különleges emlékhelyet Budapesten, amely mostantól mindenki számára elérhető helyszíne lesz a Juliról való megemlékezésnek. Hamarosan jelentkezünk az avatás pontos időpontjával-részleteivel kapcsolatban!" - olvasható a közösségi oldalon.

Meghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművészhttp://www.life.hu/kult/20180110-meghalt-ujlaky-laszlo-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlMeghalt Ujlaky László Jászai Mari-díjas színművész, 76 éves volt. KultThinkstockVáratlanul elhunyt az ismert magyar zenész, DJ Zefilhttp://www.life.hu/kult/20180106-varatlanul-elhunyt-az-ismert-magyar-zenesz.htmlPénteken váratlanul elhunyt DJ Zefil, azaz Szobics Ferenc, aki a hazai hiphop-színtér ismert alakja volt. A halál okáról nincsenek biztos információk, egy facebookos komment szerint trombózist kapott. KultOrigoA legismertebb újévi babonák és tiltásokhttp://www.life.hu/kult/20171231-a-legismertebb-ujevi-babonak-es-tiltasok.htmlA babona úgy tartja: amit az év első napján teszel, azt teszed majd egész évben. De nemcsak azt érdemes szem előtt tartani, hogy mit kell tenni, hanem azt is, hogy mit tilos! KultOrigoPozitív energiát kért rajongóitól, barátaitól nemrégiben Fábián Julihttp://www.life.hu/kult/20171217-pozitiv-energiat-kert-rajongoitol-barataitol-nemregiben-fabian-juli-facebook-bejegyzesben.htmlEgyik utolsó Facebook-posztja is arról tanúskodik, Juli a végsőkig küzdött és reménykedett. KultOrigoElhunyt Tóth Éva József Attila-díjas költőhttp://www.life.hu/kult/20171217-elhunyt-toth-eva-jozsef-attila-dijas-kolto.htmlElhunyt 78 éves korában Tóth Éva József Attila-díjas költő, műfordító, esszéista - közölte a Magyar Írószövetség vasárnap az MTI-vel.Kult--Elhunyt Fábián Juli, így búcsúznak a Facebook-oldalánhttp://www.life.hu/kult/20171217-elhunyt-fabian-juli-igy-bucsuznak-a-facebook-oldalan.htmlAhogy hírül adtuk, szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt: az egész ország gyászol. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.