Meghalt Connie Sawyer, a legidősebb hollywoodi színésznő

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Connie Sawyer halál színésznő Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyugdíjas otthonban halt meg Connie Sawyer, aki az egyik legidősebb hollywoodi színésznő volt. Hatvan évig volt a pályán. 

A legidősebb hollywoodi színésznő egy nyugdíjas otthonban életét vesztette. Connie Sawyer 105 évesen távozott az élők sorából, hatvan évnyi filmezés után. A színésznő olyan nagy nevekkel játszott, mint Frank Sinatra, Meg Ryan és Sophie Tucker. Halálát az otthon ápolói is megerősítették.

Meghalt Connie Sawyer, a legidősebb hollywoodi színésznő Forrás: AFP/Robyn Beck

A színésznő az IMDb szerint több mint 140 produkcióban tűnt fel: játszott a Kojakben, a Gyilkos sorokban, a Will és Grace-ben, a Vészhelyzetben, feltűnt az Így jártam anyátokkalban, a Helyszínelőkben, a Hivatalban és még az Élet csajos oldalában is. Connie sosem vágyott nagy szerepekre, számára ez csak egy üzlet volt, amit szeretett csinálni. Legutolsó szerepét 2014-ben vállalta az Entanglement című rövidfilmben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.