Dánielfy Gergely A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal első elődöntőjéből négyen jutottak a fináléba.

A továbbjutók: Süle Zsolt (dala: Zöld a május), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) és a Leander Kills (Nem szól harang). Ők már biztosan a fináléban vannak, négy produkció még jön hozzájuk, és nyolcuk között dől el, hogy ki utazik Portugáliába az Eurovíziós Dalfesztiválra. Dánielfy Gergely lett az év felfedezettje.

Elhunyt Horesnyi László Jászai Mari-díjas színművészhttp://www.life.hu/kult/20180210-eletenek-81-eveben-elhunyt-horesnyi-laszlo-jaszai-mari-dijas-szinmuvesz.htmlAz egész szakmát megrázta a gyászhír. KultThinkstockSúlyos autóbalesetéről mesélt Détár Enikőhttp://www.life.hu/kult/20180203-sulyos-autobaleseterol-meselt-detar-eniko-szineszno.htmlSaját tapasztalatait is felhasználja Détár Enikő a Turay Ida Színház új előadásában, Az utolsó szerepben, ahol egy olyan színésznőt alakít, aki halálos kórral küzd.KultFotó: Polyák Attila - OrigoA Dal: Szabó Ádám így jött össze zenésztársávalhttp://www.life.hu/kult/20180128-szabo-adam-igy-jott-ossze-zenesztarsaval.htmlMint ahogy A Dal műsorvezetője elmondta, Szabó Ádámot és zenésztársát, Katona Tamást a Dal hozta össze. Bár kolesztársak voltak, ott döntötték el, hogy egyszer zenekart alapítanak, egy kis részben a Dalnak is köze volt a sikeres duóhoz. Eurovízió-kompatibilis dalukkal még 10 pontot is kisajtoltak a zsűriből. A műsor után a Life.hu-nak meséltek alapításról, dalról és a megdöbbentő zsűri kritikáról.Kult--A Dal: ezért hatódott meg az AWS énekesehttp://www.life.hu/kult/20180128-a-dal-ezert-hatodott-meg-az-aws-enekese.htmlA 2006-ban alapított magyar alternatív rock-metal, posthardcore zenekar az AWS bejutott a Dal legjobb 30 előadója közé, majd a ponttáblázat élén a középdöntőbe is. De hogy miért hatódott meg a zenekar énekese, valamint eltudná-e képzelni a kemény rockot az Eurovízió színpadán arról először a Life.hu-nak beszélt a zenekar énekese, Siklósi Örs. KultOrigoExkluzív interjú - Kern András 70 éves: a Life.hu az otthonában látogatta meghttp://www.life.hu/kult/20180128-kern-andras-szinesz-70-eves.htmlKern András 1948. január 28-án született, Budapesten. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, érdemes és kiváló művész a 70. születésnapja alkalmából interjút adott a Life.hu-nak. Beszélt az 56 évvel ezelőtti országos sikerekről, gyermekkorról, sztárságról, színházról, televízióról, valamint azt is elmondta, meddig látja még magát a színpadon. KultOrigoUtoljára lépett színpadra a Rapülőkhttp://www.life.hu/kult/20180101-utoljara-lepett-szinpadra-a-rapulok-igy-elte-meg-geszti-peter.htmlDecember 29-én adták utolsó koncertjüket. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.