Az amerikai komikus, Marty Allen 95 évesen tüdőgyulladásban halt meg

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller -
Marty Allen halál tüdőgyulladás amerikai komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötvenes és hatvanas években mindenki imádta az amerikai komikust, Marty Allent, aki 95 évesen tüdőgyulladásban halt meg. 

Az 1922-ben született Marty Allant az ötvenes és a hatvanas években mindenki ismerte és szerette Amerikában. Nagy nevet szerzett humoristaként, eleinte az éjszakai klubok és bárok állandó fellépője volt. Először egy bizonyos Mitch DeWood volt Marty partnere, de 1958-ban elváltak útjaik. Ezután találtak egymásra Steve Rossival, párosuk pedig legendássá vált: 44 fellépésük volt a The Ed Sullivan Show-ban.

Marty Allan Forrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Marty később színészi tehetségét is megcsillogtatta, több mint 20 sorozatban és filmben tűnt fel. Láthattuk a Joey és a bálnában és a Benson című sorozatban, de már évek óta nem szerepelt a nyilvánosság előtt. Társától 2014-ben kellett búcsúznia, most pedig ő távozott 95 évesen egy tüdőgyulladás miatt. Ezentúl együtt szórakoztatják az égi közönséget.

Brock Elbank fotográfus 180 szeplős arcól készített fotósorozatothttp://www.life.hu/kult/20180213-brock-elbank-fotografus-180-szeplos-arcol-keszitett-fotosorozatot.htmlKülönböző nemű, korú és etnikumú szeplős arcok láthatók azon a fotósorozaton, melyet Brock Elbank fotográfus készített. KultOrigoElhunyt Vic Damone amerikai énekes, a múlt század közepének egyik nagy sztárjahttp://www.life.hu/kult/20180212-elhunyt-vic-damone-amerikai-enekes.htmlNyolcvankilenc évesen elhunyt Vic Damone amerikai énekes, aki Frank Sinatra és Dean Martin stílusában előadott dalaival hanglemezek millióit adta el múlt században.Kult--Elhunyt Melis László zeneszerzőhttp://www.life.hu/kult/20180212-elhunyt-melis-laszlo-zeneszerzo.htmlÉletének 65. évében, hétfőn elhunyt Melis László Erkel Ferenc-díjas hegedűművész, zeneszerző - tudatta a család hétfőn az MTI-vel.KultThinkstockKiakadtak A Dal nézői: nem mindenki elégedett a továbbjutókkalhttp://www.life.hu/kult/20180211-kiakadtak-a-dal-nezoi-nem-elegedettek-az-eredmennyel.htmlAhogy már megírtuk, megvannak A Dal első elődöntőjének továbbjutói. Süle Zsolt (dala: Zöld a május), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) és a Leander Kills (Nem szól harang) jutottak be a fináléba, később négy produkció még jön hozzájuk, és nyolcuk között dől el, hogy ki utazik Portugáliába az Eurovíziós Dalfesztiválra. Dánielfy Gergely lett az év felfedezettje. KultOrigoMeghalt Jóhann Jóhannsson zeneszerzőthttp://www.life.hu/kult/20180211-meghalt-johann-johannsson-zeneszerzo-berlinben.htmlHoltan találták Berlinben a népszerű zeneszerzőt,halálának oka egyelőre ismeretlen.Kult--Elhunyt Pat Torpey, a Mr. Big dobosa: Parkinson-kórral küzdötthttp://www.life.hu/kult/20180210-elhunnyt-pat-torpey-a-mr-big-dobosa-parkinson-korral-kuzdott.htmlPat Torpey 64 évesen távozott az élők sorából. A Mr. Big nevű zenekar dobosa évek óta küzdött Parkinson-kórral. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.