Életének 76. évében meghalt Csörsz István, magyar író

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen gyászolják az ismert magyar írót, Csörsz Istvánt, aki tragikus hirtelenséggel, életének 76. évében távozott.

Tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából Csörsz István. 1942-ben született művész a könyvek megírása előtt szakmunkásként dolgozott, volt matróz, műszerész, fénymásoló és fafaragó is. 1967-től publikált, majd 1971-től, a Sírig tartsd a pofád megjelenésétől lett szabadfoglalkozású író.

Elhunyt Csörsz István író - Képünk illusztráció Forrás: http://drpatrickomalley.com


2014-ben külön est szólt Csörsz István pályakezdéséről a Litera Előhívás című beszélgetéssorozatban. Halálának hírét fia közölte, 2018. március elsején kísérik utolsó útjára Szentendrén – írja a Szentendrei Kulturális Központ.

Elizabeth Swaney, síakrobata nem mutatott be akrobatikus elemeket gyakorlatábanhttp://www.life.hu/news/20180219-elizabeth-swaney-siakrobata-nem-mutatott-be-akrobatikus-elemeket-gyakorlataban.htmlA téli olimpián magyar színekben induló, Elizabeth Swaney síakrobata nem mutatott be akrobatikus számot félcső gyakorlatában hétfőn, így utolsóként zárta a selejtezőt. Azonban ez tűnik a legkisebb bajnak, hiszen a fél világ rajta nevetett. A MOB is reagált az ügyben. News--Szívroham végzett a legendás dzsesszhegedűssel, Didier Lockwooddalhttp://www.life.hu/kult/20180219-szivroham-vegzett-a-legendas-dzsesszhegedussel-didier-lockwooddal.htmlDidier Lockwood dzsesszehgedűs 62 évesen kapott szívrohamot. Kult--Elhunyt Galambos Béla korábbi válogatott jégkorongozóhttp://www.life.hu/kult/20180218-elhunyt-galambos-bela-korabbi-valogatott-jegkorongozo.htmlHosszan tartó, súlyos betegség után szombat éjszaka, 68 éves korában elhunyt Galambos Béla válogatott jégkorongozó - adta hírül a magyar szövetség (MJSZ) honlapja. Kult--Máté Péter-díjat alapítottak a könnyűzenei és dzsesszművészeknekhttp://www.life.hu/kult/20180215-mate-peter-dijat-alapitottak-a-konnyuzenei-es-dzsesszmuveszeknek.htmlAz emberi erőforrások minisztere Máté Péter-díjat alapított a könnyűzenei és dzsesszművészek elismerésére. A kitüntetést először a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adják át.KultOrigoElhunyt Antoni Krauze lengyel filmrendezőhttp://www.life.hu/kult/20180215-elhunyt-antoni-krauze-lengyel-filmrendezo.htmlHetvennyolc éves korában elhunyt Varsóban Antoni Krauze neves lengyel filmrendező és forgatókönyvíró - számolt be róla szerda éjjel a lengyel média.Kult--17 érdekesség A szabadság ötven árnyalatáról http://www.life.hu/kult/20180214-erdekesseg-a-szabadsag-otven-arnyalatarol.htmlMár mozikban a mamipornó, bocsánat minden idők legsikeresebb erotikus mozirománcának harmadik része, ebből az alkalomból pedig összegyűjtöttünk egy csokor különleges információt a filmről. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.