Kiderült: szállodai szobájának kádjába fulladt Sridevi Kapoor színésznő

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Bollywood meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy nem szívleállás, hanem fulladás okozta az 54 esztendős indiai színésznő, Sridevi Kapoor halálát.

Pár napja számoltunk be róla, hogy elhunyt az egyik legkedveltebb bollywoodi színésznő, Sridevi Kapoor. Akkor a hírek arról szóltak, hogy halálát szívleállás okozta, ám azóta elvégezték a boncolást, amely kiderítette, fulladás történt. Az 54 éves színésznő a hírek szerint az unokaöccse esküvője után, dubaji hotelszobájának fürdőkádjában fulladt meg, vélhetően alkoholt fogyasztott előtte - számolt be róla a Telegraph.

Wearing my favourite @manishmalhotra05 Jewellery by @gemsjewelspalace

Sridevi Kapoor (@sridevi.kapoor) által megosztott bejegyzés,

Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMerész dekoltázst villantott Baukó Éva: így tudatja, hogy szinglihttp://www.life.hu/sztarok/20180226-meresz-dekoltazst-villantott-bauko-eva-igy-tudatja-hogy-szingli.htmlBaukó Éva egy egész alakos szelfivel tudatta követőivel, hogy szingli, továbbra is várja az igazit. TV + Sztárok--Hosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Ennyire karcsú Gáspár Bea, nagyon sokat fogyott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-ennyire-karcsu-gaspar-bea-nagyon-sokat-fogyott-foto.htmlAlaposan lefogyott az utóbbi időben Gáspár Bea, aki most meg is mutatta karcsú alakját. TV + Sztárok--Halálfélelméről vallott Nánási Pálhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-halalfelelmerol-vallott-nanasi-pal-dubaj.htmlNánási Pál szembenézett félelmével Dubajban és belevágott egy elképesztő kalandba: a 42. emeletről vetette magát a mélybe. TV + Sztárok--Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kitalalt-egykori-tarsairol-a-neoton-familia-enekesnoje-pal-eva.htmlÚgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.