Meghalt Bill Cosby humorista, színész lánya, a 44 éves Ensa

Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain -
betegség halál gyász család veseelégtelenség Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre még nem tudni, hogy mi okozta a halálát a 44 éves Ensának, Bill Cosby lányának, csak annyi biztos, hogy veseelégtelenségben szenvedett. 

Bill Cosby humorista, színész lánya, a 44 éves Ensa péntek este halt meg Massachusettsben - írja a Mirror. Azt nem tudni, hogy pontosan mi volt a halál oka, azt viszont igen, hogy a nő veseelégtelenségben szenvedett, transzplantációra várt. De úgy tűnik, szervezete feladta a küzdelmet.

Bill Cosby már a második gyermekét veszítette el Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain

Édesapjának egyébként nem ő az első gyermeke, akit elveszített, hiszen 1997-ben fia, Ennis halt meg 27 éves korában.

Ensa halála előtt megvédte édesapját, mikor több mint 60 nő vádolta meg szexuális zaklatással. Azt mondta,hogy az apja ellen felhozott vádakban nagy szerepet játszik a rasszizmus is.

Gyász: elhunyt a legendás magyar rádiós, Kovalik Mártahttp://www.life.hu/kult/20180227-elhunyt-a-legendas-kovalik-marta-radios.htmlA Magyar Rádió legendás szerkesztője, Kovalik Márta 89 éves volt. KultThinkstockAmikor a legfontosabb hiányzik: eltűnt gyerekek a mozibanhttp://www.life.hu/kult/20180226-eltunt-gyerekek-a-moziban.htmlMár játsszák a hazai mozik a Szeretet nélkül című, hihetetlenül erős és megrázó filmet, amelyben egy válófélben lévő házaspár kisfia szökik meg, és indul utána kétségbeesett keresés. A felkavaró témát már sokszor és sokféleképpen feldolgozták filmvásznon, most a legemlékezetesebbek közül válogattunk. KultOrigoA Thália színház kelti életre a híres klasszikust, Oscarthttp://www.life.hu/kult/20180226-a-thalia-szinhaz-oscar-cimu-eloadasan-jartunk.htmlA Thália színház Oscar című darabjának bemutatóján jártunk, ahol jókedvből - kétségkívül - nem volt hiány. KultOrigoDiana hercegnő élete végén készült magnószalagok nyomán ír színdarabot James Clementshttp://www.life.hu/kult/20180226-diana-hercegno-utolso-napjaiban-keszult-magnoszalagok-nyoman-ir-szindarabot-james-clements.htmlSzíndarab készül Diana hercegnő utolsó napjairól, melyet New Yorkban mutatnak be, de Londonban is játsszák majd. A mű alapját azok a magnószalagok és az azokból készült könyv képezik, amelyeken Diana mesél házasságáról és a királyi családdal töltött napjairól. Kult--Tahi Tóth László, otthonában, álmában hunyt el, nem akart kórházba mennihttp://www.life.hu/kult/20180226-tahi-toth-laszlo-otthonaban-almaban-hunyt-el-nem-akart-korhazba-menni.htmlTahi Tóth László álmában hunyt el február 22-én, miután agydaganata kiújult. Az volt a kívánsága, hogy otthonában és ne kórházban haljon meg. KultFotó: Mudra László - OrigoOscar 2018: a szakértő reménykedik a Testről és lélekről győzelmébenhttp://www.life.hu/kult/20180225-a-szakerto-remenykedik-a-testrol-es-lelekrol-gyozelmeben.htmlDudás Viktor filmszakértő reméli, hogy ismét Oscar-díjnak örülhet az ország március 4-én, az Oscar-gálán, amelyen Enyedi Ildikó Testről és lélekről című filmje is ott van az öt jelölt között a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.