Ilyen Jennifer Lawrence mellett dolgozni: Árpa Attila és Anger Zsolt meséltek

Forrás: Vogue -
Jennifer Lawrence forgatás Anger Zsolt Árpa Attila Vörös veréb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence újabb filmje, a Vörös veréb hamarosan a mozikba kerül, és ha nagyon figyelmesen nézzük, akkor egy-két magyar szereplőt is felfedezhetünk a moziban.

Anger Zsolt, Árpa Attila és még sokan mások is kaptak néhány másodperces szerepeket a filmben, ők mesélték el, milyen is volt a hollywoodi színészekkel forgatni.

Jennifer Lawrence-t félmeztelenül láthatta Árpa Attila Forrás: Vogue

„A rendező, Francis Lawrence és a főszereplő Jennifer Lawrence laza, normális, jófej emberek, ez a Jenniferrel közös jelenetemben is bebizonyosodott" – mondta Anger Zsolt, aki annyira összebarátkozott Bill Camp amerikai színésszel, hogy az a brooklyni otthonába is meginvitálta. Miller Dávid is mesélt a forgatásokról, aki ebben a filmben mutatta meg magát teljesen meztelenül életében először. „

Nem volt könnyű dolgom, mert több tucat modell, statiszta és stábtag vett körül, köztük Jennifer Lawrence,

Borsnak
"Azt mondtam neki: Én valahonnan ismerlek, fent vagy a Tinderen? Ez egy olyan kis apró poén volt, amivel fel tudtam mérni, hogy mennyire nyitott és humoros, és hát nagyon nevetett rajta. Onnantól kezdve vele és Szabó Simon színészkollégával végig egymással viccelődtünk a forgatás alatt"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.