Oscar 2018: ellopták Frances McDormand Oscar-szobrát

Forrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello -
Frances McDormand Oscar-szobor lopás Oscar 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellopták Frances McDormand amerikai színésznő frissen nyert Oscar-szobrát a díjátadó utáni összejövetelen vasárnap - írta a BBC hírportálja.

A Los Angeles-i rendőrség közleménye szerint egy Terry Bryant nevű férfit letartóztattak tolvajlásért, miután a színésznő Oscar-szobra eltűnt a partiról.

A 47 éves férfit óvadék ellenében szabadon engedték, tárgyalása időpontját később tűzik ki. A szobrot megtalálták és visszajuttatták tulajdonosának.

Frances McDormand amerikai színésznő átveszi a legjobb női főszereplő díját az Oscar-gálán a Los Angeles-i Dolby Színházban 2018. március 4-én Forrás: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Bryantnak jegye volt a Kormányzó Bálja elnevezésű eseményre, a díjátadó utáni hivatalos vacsorára.
McDormand nevét már rávésték a díjra, mielőtt ellopták volna. A színésznő a legjobb női főszereplő trófeáját nyerte el a Három óriásplakát Ebbing határában című filmért vasárnap este a 90. Oscar-díjátadó gálán.

Nincs pénze a Neoton egykori énekesnőjének, Pál Évának: új zenekart alapítanahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-nincs-penze-a-neoton-egykori-enekesnojenek-pal-evanak.htmlA Neoton egykori alapító tagja és énekesnője, Pál Éva komoly anyagi nehézségekkel küzd: fűteni is alig tudott a télen. Elhatározta, ez így nem mehet tovább és úgy döntött, új Neotont alakít. TV + Sztárok--Gergely Róbert válik fiatal feleségétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-gergely-robert-valik-fiatal-felesegetol.htmlVálik Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea. Tíz éve ismerték megy egymást, és három éve házasodtak össze. Tavaly azonban már titokban különköltöztek - írja a Bors.TV + Sztárok--Őrjöngés miatt áll bíróság elé Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20180306-orjonges-miatt-all-birosag-ele-shane-tusup.htmlTavaly áprilisban, a debreceni országos bajnokságon Shane Tusup nagyon messzire ment. A medence mellett fenyegette és lökdöste Darren Wardot, az Iron Aquatics edzőjét, mert nem nevezte be a versenyre a férfi váltót - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Sztárcsemeték, akik átkozni fogják nevükért szüleiket: Mackópajtás és Rakétahttp://www.life.hu/sztarok/20180305-sztarcsemetek-akik-atkozni-fogjak-nevukert-szuleiket-mackopajtas-es-raketa.htmlValamiért a sztárok körében nem divat tisztességes nevet adni a gyerekeknek, és habár néhány nagyon édesnek hangzik, valószínűleg senki nem választaná magának. Ha felnőnek ugyanis, senki nem fogja őket komolyan venni. Ki bízna meg például olyasvalakiben, akit Mackópajtásnak vagy Rakétának hívnak? TV + Sztárok--Jennifer Aniston és Justin Theroux a válás bejelentése előtt 1 évig nem szexeltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-jennifer-aniston-es-justin-theroux-a-valas-bejelentese-elott-1-evig-nem-eltek-hazaseletet.htmlKülön hálószobában aludtak, és nem élt szexuális életet egy évig a válás kimondása előtt Jennifer Aniston és Justin Theroux. TV + Sztárok--A pletykák szerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét együtt járnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180305-a-pletykak-szerint-jennifer-lawrence-es-nicholas-hoult-ismet-egyutt-jarnak.htmlSzárnyra kaptak a pletykák, miszerint Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult ismét egy párt alkotnak. Szakításuk után barátok maradtak, ám most úgy tűnik, mégis több van közöttük. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.