11 éve halt meg Kaszás Attila: Eszenyi Enikő így emlékezik meg volt férjéről

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
gyász színész Eszenyi Enikő Kaszás Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila március 16-án, pénteken töltötte volna be 58. életévét. A színésznő minden évben megemlékezik róla. 

Már 11 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Kaszás Attila. A színész 2007. március 19-én a Tizenkét dühös ember című darab kezdete előtt esett össze, agyvérzést állapítottak meg nála. Négy napig volt kómában, de életét nem tudták megmenteni és március 23-án 19 óra 40 perckor szervezete végleg feladta a harcot.

Eszenyi Enikő minden évben megemlékezik egykori szerelme születésnapjáról, ma is szívszorító posztot tett közzé, követői pedig osztoznak soha nem múló gyászában.

Esztergályos Cecília a Kossuth-díjáról http://www.life.hu/kult/20180316-esztergalyos-cecilia-a-kossuth-dijarol-marcius-15.htmlA Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész az utánozhatatlanul energikus stílusával, kifinomult mozgáskultúrájával minden szerepét egyedivé varázsoló, nagy népszerűségnek örvendő alakításai, színpadon, filmvásznon és a televízió képernyőjén egyaránt sikeres pályafutása elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. Esztergályos Cecília a Life.hu-nak az érzéseiről mesélt a díjátadón.Kult--Tordai Teri Kossuth-díjáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/kult/20180316-tordai-teri-kossuth-dijarol-nyilatkozott-marcius-15.htmlA Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész, Tordai Teri a naivaszerepektől az összetett ábrázolást igénylő karakterekig terjedő nagyívű művészi pályafutása, egyedülálló színpadi eleganciát tükröző előadóművészete, a kiváló humor mellett mély drámaiságról is árulkodó jellemformálásai elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. A művésznő a díjátadón a Life.hu-nak mesélt a díjjal kapcsolatos érzéseiről.KultFotó: Mudra László - OrigoMeghalt Nokie Edwards, gitáros és basszusgitáros, a The Ventures alapító tagjahttp://www.life.hu/kult/20180314-meghalt-nokie-edwards-gitaros-es-basszusgitaros-a-the-ventures-alapito-tagja.htmlA 83 éves zenész hétfőn hunyt el, miután fertőzést kapott egy decemberi műtét után - közölte a menedzsmentje. Kult--Tahi Tóth László öccse mesélt a színész utolsó heteirőlhttp://www.life.hu/kult/20180224-tahi-toth-laszlo-occse-meselt-a-szinesz-utolso-napjairol-kiujult-az-agydaganata.htmlHosszú betegség után február 22-én, csütörtökön otthonában elhunyt Tahi Tóth László Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész. A szanész utolsó napjairól testvére, tahi-Tóth Gábor beszélt. KultFotó: Mudra László - OrigoÍgy emlékezett meg Marton László Tahi Tóth Lászlórólhttp://www.life.hu/kult/20180307-igy-emlekezett-meg-marton-laszlo-tahi-toth-laszlorol-a-temetesen.htmlMarton László és Tahi Tóth László pályafutása az elmúlt fél évszázadban párhuzamosan zajlott, hiszen néhány hét különbséggel születtek, együtt jártak a főiskolára és együtt kerültek a Vígszínházhoz. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Tahi Tóth László temetésén a Vígszínház egykori rendezője, Marton László emlékezett meg a színészről a Life.hu-nak.KultFotó: Mudra László - OrigoKiakadtak A Dal nézői: nem mindenki elégedett a továbbjutókkalhttp://www.life.hu/kult/20180211-kiakadtak-a-dal-nezoi-nem-elegedettek-az-eredmennyel.htmlAhogy már megírtuk, megvannak A Dal első elődöntőjének továbbjutói. Süle Zsolt (dala: Zöld a május), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) és a Leander Kills (Nem szól harang) jutottak be a fináléba, később négy produkció még jön hozzájuk, és nyolcuk között dől el, hogy ki utazik Portugáliába az Eurovíziós Dalfesztiválra. Dánielfy Gergely lett az év felfedezettje. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.