Elhunyt a híres kanadai humorista, Mike MacDonald

halál Mike MacDonald humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívbetegségben hunyt el 63 évesen a kanadai humorista, Mike MacDonald, aki úttörőnek számított a komédiások körében. A szomorú hírt testvére közölte.

Rengeteg műsorban szerepelt élete során Mike MacDonald, nagyon sok ember arcára csalt így mosolyt a humorista, aki igazi úttörőnek számított a szakmájában. Láthatták a nézők a Late Night Show-ban és a CBS különböző produkcióiban is. Neki tényleg az volt az élete, hogy másoknak örömöt okozzon.

Mike MacDonald 2007-ben Forrás: WireImage/2007 Brian Ach/Brian Ach


Sajnos azonban ő már csak az égi közönséget szórakoztathatja, ugyanis 63 évesen távozott az élők sorából. Szombat délután érte a halál, szívbetegsége következtében hunyt el. A szomorú hírt a testvére közölte a nyilvánossággal - írja a CTV News.

Meghalt a metálzenekar énekese Killjoy, azaz Frank Pucci: 48 éves volthttp://www.life.hu/kult/20180318-meghalt-a-metalzenekar-enekese-killjoy-azaz-frank-pucci.htmlFrank Killjoy Pucci halálát a Necrophagia Facebook-oldalán jelenették be. KultOrigo11 éve halt meg Kaszás Attila: Eszenyi Enikő így emlékezik meg volt férjérőlhttp://www.life.hu/kult/20180316-11-eve-halt-meg-kaszas-attila-eszenyi-eniko-igy-emlekezik-meg.htmlEszenyi Enikő volt férje, Kaszás Attila március 16-án, pénteken töltötte volna be 58. életévét. A színésznő minden évben megemlékezik róla. Kult--Esztergályos Cecília a Kossuth-díjáról http://www.life.hu/kult/20180316-esztergalyos-cecilia-a-kossuth-dijarol-marcius-15.htmlA Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész az utánozhatatlanul energikus stílusával, kifinomult mozgáskultúrájával minden szerepét egyedivé varázsoló, nagy népszerűségnek örvendő alakításai, színpadon, filmvásznon és a televízió képernyőjén egyaránt sikeres pályafutása elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. Esztergályos Cecília a Life.hu-nak az érzéseiről mesélt a díjátadón.Kult--Tordai Teri Kossuth-díjáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/kult/20180316-tordai-teri-kossuth-dijarol-nyilatkozott-marcius-15.htmlA Jászai Mari-díjas színművész, kiváló és érdemes művész, Tordai Teri a naivaszerepektől az összetett ábrázolást igénylő karakterekig terjedő nagyívű művészi pályafutása, egyedülálló színpadi eleganciát tükröző előadóművészete, a kiváló humor mellett mély drámaiságról is árulkodó jellemformálásai elismeréseként kapta meg a Kossuth-díjat. A művésznő a díjátadón a Life.hu-nak mesélt a díjjal kapcsolatos érzéseiről.KultFotó: Mudra László - OrigoÁtadták a Kossuth-díjakat: íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/kult/20180315-atadtak-a-kossuth-dijakat-ime-a-dijazottak.htmlCsütörtökön adták át a legmagasabb magyar állami művészeti-kulturális kitüntetést, a Kossuth-díjat. A kitüntetéseket Áder János köztársasági elnök osztotta ki. Íme, a díjazottak teljes névsora.Kult--Michael Caine 85 éves: minden idők egyik legnagyobb angol színészének legfontosabb szerepei http://www.life.hu/kult/20180314-michael-caine-85-eves-legfontosabb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi születésnapját Sir Maurice Joseph Micklewhite, akit a világ csak Michael Caine-ként ismer, és tart az egyik elsőszámú angol színésznek a hatvanas évek óta. Öt különböző évtizedben is Oscarra jelölték, temérdek emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez - megkíséreltük összeválogatni a legfontosabbakat. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.