Tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű K-pop banda fiatal énekese

Minwoo K-pop Korea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
33 éves korában elhunyt a népszerű koreai k-pop együttes, a 100% frontembere.

A fiatal zenészt eszméletlenül találták meg otthonában, halálát szívroham okozta. A tragédiáról a zenekar a közösségi médiában tájékoztatott - írta a Metro.

"Minwoo, a mi művészünk március 25-én lehagyott bennünket. Mikor rátaláltak az otthonában, Gangnamban, már nem volt pulzusa. A mentősők már csak a halál beálltát tudták megállapítani" - írták a közleményben.

서민우 ( SeoMinwoo | ソミヌ | 徐旻佑 ) (@sogogijuseyo) által megosztott bejegyzés,

Deutsch Anitát vegetáriánus étrendje miatt kritizálják: nem foglalkozik a beszólásokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-deutsch-anitat-vegetarianus-etrendje-miatt-kritizaljak-nem-foglalkozik-a-beszolasokkal.htmlA Barátok köztbe visszatért Deutsch Anita már négy éve vegetáriánus, étrendje miatt sokan kritizálják, de nem foglalkozik a beszólásokkal: ő így jobban érzi magát a bőrében. TV + SztárokRTLKLUBKitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-kitalalt-jennifer-aniston-kozeli-ismerose-ez-allhat-a-valas-hattereben.htmlEgyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság. TV + Sztárok--Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-patrick-duffy-hosszu-osz-hajjal-jelent-meg-egy-showmusorban-foto.htmlMeglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigoMichael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.