Megtiltották a szelfizést a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Forrás: Newscom -
szelfi Cannes-i filmfesztivál filmfesztivál vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője sosem volt a szelfizés nagy rajongója, most azonban odáig jutott, hogy megtiltotta a rendezvény vörös szőnyegén a fényképezkedést.

Thierry Frémaux, a cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője száműzte a szelfizést a vörös szőnyegről. Az igazgató sosem szerette az önportrék készítését, de az már végképp sok volt neki, hogy ezzel még a fesztivál menetét is megakasztják. „Ez nem szép, hanem groteszk és nevetséges... Vissza akarunk hozni egy kis illemet" – mondta Frémaux.

Ilyen fotókat idén nem láthatunk Cannes-ból Forrás: Newscom

A Europe-1 rádiónak azt is elárulta, nem ússzák meg a sztárok egy kis dorgálással, ha mégis szelfiznének.

Aki a tiltás ellenére fotózza magát, azt kitiltják a vetítésekről.

A fotózkodás ugyanis lelassítja a vörös szőnyeges vonulás menetét, zavart és csúszást okoz, ami az egész fesztivál minőségét rontja. Idén tehát május 8. és 19. között nem láthatunk majd szelfiket a sztárok Instagramján a vörös szőnyegről - írja a The Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.