83 éves korában elhunyt a népszerű komikus, Chuck McCann

halál USA meghalt komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívelégtelenség következtében 83 éves korában elhunyt a népszerű amerikai tévés, komikus Chuck McCann.

Chuck McCann 1934-ben Brooklynban látta meg a napvilágot. Karrierjét helyi rádió- és tévéműsorokban kezdte, majd gyermekeknek tartott showműsorokat, bábjátékaival, standupjaival vált egyre népszerűbbé. Később Los Angelesbe költözött, színészként is kipróbálta magát.

Kiváló komikusnak tartották, a tengerentúlon generációk nőttek fel a műsorain. Halálának híre lesújtotta a rajongókat, akik elárasztották a közösségi oldalakat emléke előtt tisztelgő bejegyzésekkel.

A tévést felesége, Elisabeth és két lánya gyászolja - írja a HuffingtonPost.

Szabi, a pék: "Én a kemence mellett, sapkában érzem jól magam" http://www.life.hu/sztarok/20180405-szabi-a-pek-nalunk-nem-kerul-a-kukaba-kenyer.htmlA VIASAT3-on futó Ide süss! széria egyik zsűritagja az a Szabadfi Szabolcs lett, aki a legjobb hazai pizzakészítő, és kreációival még a leghíresebb olasz pizzakészítőjét, Graziano Bertuzzót is levette a lábáról. Pékségeiben mindig valami újdonságon töri a fejét, napi 12-14 órát tölt munkával, de hiába az újabb és újabb szakmai siker és elismerés, vasárnaponként még mindig kijár a piacra árulni. Hogy miért? Olvassátok el! TV + SztárokOrigoMegvan a napja: ekkor vonul vissza végleg Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20180409-ekkor-vonul-vissza-vegleg-schobert-norbi.html25 év után befejezi Schobert Norbi: nem tart több órát.TV + Sztárok--Mádai Vivien lett a Playboy múzsája, de nem meztelenkednehttp://www.life.hu/sztarok/20180409-madai-vivien-lett-a-playboy-muzsaja-de-nem-meztelenkedne.htmlA Playboy magazin díjátadójának Múzsa kategóriáját Mádai Vivien műsorvezető nyerte múlt héten csütörtökön. Vivi elmondta, mit gondol a múzsaságról, és azt is elárulta, hogy vetkőzne-e, ha felkérés érkezne.TV + Sztárok--Fejős Éva cáfolta, hogy válságban lenne a házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180409-fejos-eva-cafolta-hogy-valsagban-lenne-a-hazassaga.htmlFejős Éva végre reagált a korábbi pletykákra: továbbra is minden rendben közte és gyermekének édesapja között. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle megismerkedésére is fény derül a róluk szóló filmből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180409-harry-herceg-es-meghan-markle-megismerkedesere-is-feny-derul-a-roluk-szolo-filmbol-video.htmlMeghan Markle és Harry herceg május 19-én áll oltár elé, azonban még előtte bemutatják a róluk szóló életrajzi filmet. Az újabb előzetest nemrégiben hozták nyilvánosságra, melyből már következtethetünk megismerkedésük körülményeire. TV + Sztárok--Hódi Pamela egy rejtélyes férfiról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180409-hodi-pamela-egy-rejtelyes-ferfirol-posztolt-szerelem.htmlRejtélyes fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. Sokan arra következtetnek belőle, hogy új szerelme van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.