36 éves korában elhunyt Timmy Matley, a The Overtones együttes tagja

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál gyász bőrrák meghalt rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű hírt közölt a The Overtones: 36 éves korában elhunyt az együttes egyik tagja, Timmy Matley.

Megdöbbenve olvasták a rajongók a The Overtones közleményét a Twitteren, amelyben tudatták, elhunyt Timmy Matley. A mindössze 36 éves énekes bőrrákkal küzdött.

Mélységes szomorúsággal tudatjuk veletek, hogy testvérünk és barátunk, Timmy elhunyt. Tudjuk, hogy ez a hír mindnyájótokat lesújt. Köszönjük a szereteteket és a támogatásotokat ebben a nehéz időszakban" – olvasható a közleményben.

Timmy Matley 2010-ben csatlakozott az együtteshez. Ez idő alatt 4 albumuk is Top 10-es lett Nagy-Britanniában.

Tour t-shirt twins ‍♂️ #theovertones #merchandise #tour #christmas #tshirts

The Overtones (@the_overtones) által megosztott bejegyzés,

88 éves korában elhunyt Mary Hatcherhttp://www.life.hu/kult/20180411-88-eves-koraban-elhunyt-mary-hatcher-szineszno.html88 éves korában távozott az élők sorából az ismert amerikai színésznő, Mary Hatcher. A sztár nem tudta legyőzni betegségét, rákkal küzdött. Kult--Elhunyt Cserje Zsuzsa színésznő, rendező, dramaturghttp://www.life.hu/kult/20180409-elhunyt-cserje-zsuzsa-szineszno-rendezo-dramaturg.htmlCserje Zsuzsa színésznő, színházi kritikus, dramaturg, rendező halálhírét a közönség.hu közölte ápilis 9-én.Kult--Ötvenéves lett Kovács Ákos: íme, néhány titok, amit nem eddig nem tudtál az énekesrőlhttp://www.life.hu/kult/20180406-otveneves-lett-kovacs-akos-ime-nehany-titok-amit-nem-eddig-nem-tudtal-az-enekesrol.htmlKovács Ákos április 6-án ünnepli 50. születésnapját, ő maga régóta készül erre a kerek évfordulóra. Természetesen koncertsorozattal, és sok-sok visszaemlékezéssel. Facebook-oldalán minden évéből kiragadott egy-egy fontos momentumot, amit eddig nem nagyon tudhattak róla a rajongói. Íme, néhány a felsoroltak közül. KultFotó: Polyák Attila - OrigoMegtiltották a szelfizést a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/kult/20180405-megtiltottak-a-szelfizest-a-cannes-i-filmfesztival-voros-szonyegen.htmlA cannes-i filmfesztivál művészeti vezetője sosem volt a szelfizés nagy rajongója, most azonban odáig jutott, hogy megtiltotta a rendezvény vörös szőnyegén a fényképezkedést. Kult--Mark Ruddick meztelen sportolókat fotózott, hogy bemutassa az emberi test erejéthttp://www.life.hu/kult/20180403-mark-ruddick-meztelen-sportolokat-fotozott-hogy-bemutassa-az-emberi-test-erejet.htmlBokszolók, súlyemelők és balerinák is láhatók annak a fotósorozatnak a képein, melyeket Mark Ruddick készített. Az elképesztő felvételeken a sportolókon keresztül láthatjuk az emberi test erejét, rugalmasságát, és az ember izmainak munkáját. KultOrigoExkluzív interjú: ma 82 éves Csukás István http://www.life.hu/kult/20180402-exkluziv-interju-ma-82-eves-csukas-istvan.htmlCsukás István Kisújszálláson, 1936. április 2-án született. A Kossuth-díjas író, a Nemzet Művésze, a Digitális Irodalmi Akadémia tagja, aki olyan halhatatlan meséket varázsolt gyermekkorunk örömére, mint a Süsü a sárkány, a Pom Pom meséi, vagy éppen A nagy ho-ho-horgász, 82 éves lett. Lakásában fogadta stábunkat egy kis nosztalgiázásra, ahol szó volt világsikerről, eltiltásokról, mesékről, díjakról, legendás pályatársakról, de még a halálról is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.