Szereplőcsere történt az Aranyéletben: hamarosan jön a 3. évead

Forrás: HBO -
váltás Aranyélet (sorozat) Staub Viktória szereplő változás Németh Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan visszatér az ország egyik kedvenc sorozata, az Aranyélet. A harmadik évad eseményei röviddel a második széria lezárta után veszik fel újra a fonalat, de nem minden szereplő tér vissza. Az egyik színésznőt például lecserélték.

Az Aranyélet harmadik, egyben befejező évada hamarosan képernyőre kerül, a beharangozó kisfilmből pedig sok minden kiderül. Bár hosszú idő telt el a két évad között, a harmadik széria röviddel a második befejezte után veszi fel a történet fonalát. Ősztől újra követhetjük a mutyizásokat, de a politikai tartalom sem lesz kevesebb. A szereplők táján azonban történt némi változás. Lássuk, kik lesznek a harmadik évadban.

Jön az Aranyélet 3. évada Forrás: HBO

Visszatér Thuróczy Szabolcs (Miklósi Attila), Ónodi Eszter (Miklósi Janka), Döbrösi Laura (Miklósi Mira), Olasz Renátó (Miklósi Márk), Végh Zsolt (Gáll Ferenc), Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi) is, hozzájuk csatlakozik a Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa, valamint Gáll Feri lánya, Bianka is (itt történt szereplőcsere, őt ezúttal Staub Viktória alakítja Németh Laura helyett). Új karakterekre is számíthatunk: Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel a sorozatban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.