Rengeteget érnek a családjával és önmagával is végző festő, Czigány Dezső képei

Forrás: Wikipedia/Magyar Digitális Múzeumi Könyvtár -
gyilkosság kép Czigány Dezső öngyilkosság festő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kalapács alá kerülhet Czigány Dezső képe, amely nemrég került elő. A festmény állítólag a festőzseni lányát ábrázolja.

Czigány Dezső egy igazi festőzseni volt, akit nem mellesleg imádtak a nők. Zaklatott élete volt, 1937-ben öngyilkosságot követett el azután, hogy végzett unokájával, lányával és feleségével.

Most előkerült egy 39x31 centiméteres olajfestménye, amely valószínűleg a lányát ábrázolja. Bizonyára nagy lesz rá a kereslet, ha elárverezik, legutóbb árverésre bocsátott képéért is 1,4 millió forint volt a kikiáltási ár, ezt pedig 200 ezerért fogják meghirdetni.

A Czigány-képek – közte a híres Ady-portré – reneszánszukat élik, több millióért is mentek el ismertebb darabjai. A festmény, több nagyon jelentős műalkotással együtt, évtizedekig egy budapesti családi gyűjteményben „lappangott" – könnyen lehet, hogy a tavaszi aukciós évad egyik szenzációja lesz" - árulta el a Blikknek Csonka Krisztián, a Darabanth Aukciósház irodavezetője.

A képet megnézheted a lap oldalán!

Czigány Dezső festő önarcképe Forrás: Wikipedia/Magyar Digitális Múzeumi Könyvtár
Tóth Andi csúnyán visszaszólt Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-toth-andi-csunyan-visszaszolt-tornoczky-anitanak.htmlTegnap írtunk róla, hogy háború kezdődött Tóth Andi és Tornóczky Anita között. Anita a #Bochkor című műsorban véleményezte Tóth Andi nyilatkozatát, miszerint a fiatal énekesnő a tengerentúlon is szeretne karriert csinálni, hisz benne, hogy a teheségét ott is elismerik. TV + Sztárok--Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + Sztárok--Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoVicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Dér Heni falatnyi bikiniben lazíthttp://www.life.hu/sztarok/20180512-der-heni-falatnyi-bikiniben-lazit.htmlÚgy tűnik, Dér Heni énekesnő már csütörtökön megkezdte a hétvégi lazítást, medence partjáról posztolt falatnyi bikiniben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.