Meghalt María Dolores Pradera Grammy-díjas énekesnő

halál María Dolores Pradera Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 93. évében hétfőn elhunyt María Dolores Pradera spanyol Grammy-díjas énekesnő.

A spanyol énekesnő otthonában, Madridban hunyt el 93 éves korában hétfőn. María Dolores Pradera Grammy-díjat is kapott életművéért.

A vaaju.com szerint a szomorú hírt az énekesnő családja is megerősítette. Spanyolország meghatározó alakja egészen 90 éves koráig vállalt fellépéseket.

Rákos betegségben elhunyt 77 évesen az ausztrál színésznő, Cornelia Frances http://www.life.hu/kult/20180529-rakos-betegsegben-elhunyt-77-evesen-az-ausztral-szineszno-cornelia-frances.htmlCornelia Frances ausztrál színésznő rákos betegségben elhunyt hétfőn: fia az utolsó sátdiumban készített megrázó képpel búcsúzott tőle. Kult--Elhunyt Szokolay Ottó Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20180528-elhunyt-szokolay-otto-jaszai-mari-dijas-szinesz.html80 éves korában elhunyt Szokolay Ottó Jászai Mari-díjas színész. Kult--Egy szót se: a filmvászon legemlékezetesebb néma hőseihttp://www.life.hu/kult/20180525-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-nema-hosei.htmlMájus eleje óta játsszák a hazai mozik a Hang nélkül című filmet, amelynek szereplői egy olyan világban kénytelenek túlélni, ahol a legkisebb zaj hatására is félelmetes szörnyek törnek rájuk. A kényszerű némaságban élő főhősök apropóján pedig listára gyűjtöttük a (hangos) filmtörténet leghíresebb szótlanjait. KultOrigoMeghalt Csorba Ilona, magyar színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180526-meghalt-csorba-ilona-magyar-szineszno.html79 évesen elhunyt Csorba Ilona színésznő, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház alapító tagja, ott dolgozott 2007-es nyugdíjba vonulásáig - írta a nyiregyhaza.hu.Kult--Külföldön épít karriert KEROhttp://www.life.hu/kult/20180526-kulfoldon-epit-karriert-kero-kerenyi-miklos-gabor.htmlKülföldi karriert épít, nyelveket tanul az ősszel zaklatási botrányokkal vádolt Kerényi Miklós Gábor. Akkor az Operettszínház felfüggesztette a művészeti vezetőként dolgozó rendezőt a munkavégzés alól, és belső vizsgálatot indított, ami nem vezetett eredményre. Később Kerényit három hónappal a nyugdíjazása előtt elbocsátotta az színház vezetője. Kult--Ilyen lenne az életünk, ha robotok lennénk: galériahttp://www.life.hu/kult/20180524-ilyen-lenne-az-eletunk-ha-robotok-lennenk-galeria.htmlA való élet és a digitális világ mosódik össze Nicolas Bigot francia fotográfus képein. Hogy mit is jelent ez pontosan? Mutatunk néhányat a művész alkotásai közül! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.