Rákos betegségben elhunyt 77 évesen az ausztrál színésznő, Cornelia Frances

Cornelia Frances halál rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cornelia Frances ausztrál színésznő rákos betegségben elhunyt hétfőn: fia az utolsó sátdiumban készített megrázó képpel búcsúzott tőle. 

Az angol születésű, de később Ausztráliában letelepedett színésznő 77 évesen távozott az élők sorából, miután kemény harcot folytatott a rák ellen. Cornelia Frances hétfőn hunyt el családja és barátai körében. A színésznőt egy évvel ezelőtt diagnosztizálták a gyilkos kórral, mely már akkorra áttéteket is képzett a gerincében és a csípőjében. Fia az utolsó napjaiban készített megrázó fotóval jelentette be a közösségi oldalán az ismerőseinek a szomorú hírt.

Elhunyt Szokolay Ottó Jászai Mari-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20180528-elhunyt-szokolay-otto-jaszai-mari-dijas-szinesz.html80 éves korában elhunyt Szokolay Ottó Jászai Mari-díjas színész. Kult--Külföldön épít karriert KEROhttp://www.life.hu/kult/20180526-kulfoldon-epit-karriert-kero-kerenyi-miklos-gabor.htmlKülföldi karriert épít, nyelveket tanul az ősszel zaklatási botrányokkal vádolt Kerényi Miklós Gábor. Akkor az Operettszínház felfüggesztette a művészeti vezetőként dolgozó rendezőt a munkavégzés alól, és belső vizsgálatot indított, ami nem vezetett eredményre. Később Kerényit három hónappal a nyugdíjazása előtt elbocsátotta az színház vezetője. Kult--Meghalt Csorba Ilona, magyar színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180526-meghalt-csorba-ilona-magyar-szineszno.html79 évesen elhunyt Csorba Ilona színésznő, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház alapító tagja, ott dolgozott 2007-es nyugdíjba vonulásáig - írta a nyiregyhaza.hu.Kult--Ilyen lenne az életünk, ha robotok lennénk: galériahttp://www.life.hu/kult/20180524-ilyen-lenne-az-eletunk-ha-robotok-lennenk-galeria.htmlA való élet és a digitális világ mosódik össze Nicolas Bigot francia fotográfus képein. Hogy mit is jelent ez pontosan? Mutatunk néhányat a művész alkotásai közül! KultOrigoElhunyt Tábori László, olimpikon hosszútávfutóhttp://www.life.hu/kult/20180524-elhunyt-tabori-laszlo-olimpikon.html86 éves korában elhunyta a legendás magyar közép - és hosszútávfutó, Tábori László.Kult--Elhunyt Clint Walker amerikai westernsztárhttp://www.life.hu/kult/20180523-elhunyt-clint-walker-amerikai-westernsztar.htmlElhunyt 90 éves korában hétfőn szívelégtelenségben Clint Walker hollywoodi westernsztár, akit a nézők A piszkos tizenkettő című filmből is ismerhettek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.