A 20 éves Szex és New York 5 legjobb gondolata

2018.06.07. 15:00

Húsz éve mutatták be a Szex és New York első epizódját, a sorozat születésnapjának alkalmából pedig összeszedtünk 5 idézetet.

Húsz évvel ezelőtt mutatták be a Szex és New York első részét, akkor nem sejthették még, hogy a sorozat olyan hatalmas sikereket ér el, és ennyi idő elteltével is népszerű lesz. A hat évad alatt végigizgultuk a szereplők összes kapcsolatát, együtt sírtunk és nevettünk velük, majd két filmben kísértük újra őket az élet rögös útjain.

Már 20 éve imádjuk a Szex és New YorkotForrás: HBO

A sorozat vált azonban igazán kultikussá, így abból válogattunk idézeteket. Hat évadból és annyi aranyköpésből lehetetlen kiválasztani a legjobbakat, de íme, öt igazán népszerű és igaz szólás.

  • Egy szakítás után bizonyos utcák, helyszínek, sőt egyes napszakok is tabunak számítanak. A város érzelmi aknákkal teli, elhagyott csatatérré válik, nagyon kell vigyázni, hová lépsz, mert könnyen miszlikbe szaggathatod magad.
  • Az univerzum talán nem mindig játszik tisztességesen, de legalább pokoli jó a humora.
  • Ha férfiakról van szó, miért borul sötétség az agyunkra, amikor épp ilyenkor igyekszünk világosan látni?
  • Egy pasi olyan, mint egy keresztrejtvény a New York Times-ban: idegesítő, bonyolult és megfejthetetlen.
  • Tény, hogy néha nehéz egy szingli nő cipőjében járni. Ezért is van néha szükségünk különleges cipőkre, hogy egy kicsit megkönnyítsük a lépteinket.

 

 

Carrie BradshawSamantha JonesSzex és New Yorkidézet