Elhunyt az 51 éves zenész, Ralph Santolla

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
Ralph Santolla szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ralph Santolla 51 éves volt. 

Május 31-én kapott szívrohamot Ralph Santolla. A neves gitáros - aki játszott a Eyewitness, a Death, a Millenium, a Sebastian Bach, az Obituary és a Deicide zenekarokban is - ezek után kómába esett, de az infarktust csak egy héttel élte túl.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Elhunyt az Oscar-díjas filmes, Michael Fordhttp://www.life.hu/kult/20180603-elhunyt-az-oscardijas-filmes-michael-ford-90-eves-volt.htmlElhunyt a 90 éves Michael Ford angol származású látvány- és díszlettervező.Kult--Meghalt Bethany-Maria Beales színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180531-meghalt-bethanymaria-beales-22-eves-szineszno.htmlA 22 éves Bethany-Maria Beales a 36 szintes londoni Heron-ház 19. emeletéről zuhant rá a 6. emeleten lévő terasz üveglapjára, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét. Hozzátartozói és barátai összeomlottak a hír hallatán. Kult--Meghalt Csorba Ilona, magyar színésznőhttp://www.life.hu/kult/20180526-meghalt-csorba-ilona-magyar-szineszno.html79 évesen elhunyt Csorba Ilona színésznő, a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház alapító tagja, ott dolgozott 2007-es nyugdíjba vonulásáig - írta a nyiregyhaza.hu.Kult--Külföldön épít karriert KEROhttp://www.life.hu/kult/20180526-kulfoldon-epit-karriert-kero-kerenyi-miklos-gabor.htmlKülföldi karriert épít, nyelveket tanul az ősszel zaklatási botrányokkal vádolt Kerényi Miklós Gábor. Akkor az Operettszínház felfüggesztette a művészeti vezetőként dolgozó rendezőt a munkavégzés alól, és belső vizsgálatot indított, ami nem vezetett eredményre. Később Kerényit három hónappal a nyugdíjazása előtt elbocsátotta az színház vezetője. Kult--Elhunyt Tom Wolfehttp://www.life.hu/kult/20180516-elhunyt-tom-wolfe-iro-88-eves-volt.htmlÉletének 88. évében meghalt Tom Wolfe amerikai újságíró, író. Kult--Ennyi a nyugdíja Nemere Istvánnak, 700 könyv szerzőjénekhttp://www.life.hu/kult/20180520-ennyi-a-nyugdija-nemere-istvannak-700-konyv-szerzojenek.htmlTöbb mint negyven éve jelennek meg regényei a legkülönbözőbb műfajokban, állítása szerint csak magyar nyelven 12 millió kötete fogyott el Nemere Istvánnak. Az író a mai napig dolgozik: munkáról, megélhetésről, irodalomról beszélt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.