Csányi Sándor már nem a Thália Színház művészeti vezetője

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Csányi Sándor távozás Thália Színház Schell Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018/2019-es évadtól a Thália Színház művészeti vezetését Csányi Sándortól Schell Judit veszi át.

Csányi Sándor 2013 májusától a 2017/2018-as színházi évad végéig töltötte be pozícióját. Vezetése alatt a színház számos sikerdarabot állított színpadra. A művész távozását azzal indokolta, hogy jobban szeretne a színészetre, saját szakmai fejlődésére koncentrálni, ami idő hiányában az elmúlt öt évben háttérbe szorult. Csányi Sándor közös megegyezéssel válik meg pozíciójától, de nem köszön el a színháztól, minden szerepét megtartja.

Csányi Sándor már nem a Thália Színház művészeti vezetője, helyét Schell Judit veszi át Fotó: Marton Szilvia - Origo


A Thália Színház művészeti vezetésére Kálomista Gábor, az intézmény ügyvezető igazgatója Schell Judit Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művészt kérte fel, aki 2012-től a Thália színművésznője.

Személyi változás lesz továbbá, hogy szerepeinek megtartásával elhagyja a társulatot Fodor Annamária és a színházhoz szerződik Mórocz Adrienn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.