Csaknem három évtized után véget ér Jerry Springer műsora

2018.06.16. 08:57

Csaknem három évtized után véget ér a veszekedős-kiabálós bulvárműsorok szimbólumává vált amerikai Jerry Springer-show - jelentette be csütörtökön a CW tévécsatorna.

Új részeket nem terveznek, ehelyett régi adásokat fognak sugározni. A műsor több mint 27 éve fut az amerikai tévében, első adását 1991-ben sugározták, több mint 3800 epizódot ért meg.

Az egyes adások középpontjában általában valamilyen családi vagy párkapcsolati konfliktus, hűtlenség, sérelem állt. A veszekedő feleket Jerry Springer műsorvezető addig tüzelte, amíg azok trágár szavakkal vagy tettlegesen is egymásnak nem estek.

A kilencvenes évek végén Amerikában rekordnézettséget ért el a műsor, volt, amikor többen követték a káromkodó meghívottakat, mint Opra Winfrey legendás beszélgetős show-ját. A műsor az angol nyelvű popkultúra részévé vált, a korábbi politikus műsorvezető életművéről szól a Jerry Springer: The Opera című musical, melyet többek között Londonban is sikerrel játszottak.

Ez a Youtube-on az egyik legnézettebb Jerry Springer videó: egy férfivel közli a barátnője, hogy ő tulajdonképpen férfi, mire a szereplők egymásnak esnek.

 

Jerry Springertalkshowbulvártévéműsor